Igre
18.03.2010 08:01
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dirkaška igra Need for Speed World na preizkušnji

Nova dirkaška igra Need for Speed World vsaj zaenkrat obeta veliko!
Nova dirkaška igra Need for Speed World vsaj zaenkrat obeta veliko!

Podjetje Electronic Arts je naznanilo pričetek zaprtega preizkušanja svoje nove dirkaške igre Need for Speed World, ki bo na voljo izključno za osebne računalnike. Čast preizkušanja nove računalniške igre je tokrat pripadla igričarjem iz zahodnega sveta, medtem ko so vse dosedanje inačice preizkušali vzhodnjaki. Dodatne informacije o možnosti preizkušanja novosti so na voljo na strani http://world.needforspeed.com/.

Pri novi dirkaški igri Need for Speed World izstopa predvsem prenovljeni uporabniški vmesnik, ki je povsem prilagodljiv, kar pomeni, da si igričarji lahko sami uredijo svoje igralno okolje. Na ta način je mogoče igro povsem prilagoditi tudi velikosti in vrsti zaslona, s čimer postane igranje igre občutno prijetnejše in zabavnejše. Igričarje zabavajo še sistem NOS, policijske patrulje ter možnost izdelave lastnih mehanskih delov avtomobila, ki jih je mogoče izmenjati tudi preko svetovnega spleta.

Pri tem velja še omeniti, da je bil razvoj nove različice igre Need for Speed, s katero bo programska hiša Electronic Arts poskušala vstopiti v vode masovno-večigralskih iger, zaupan programerjem podružnice EA Shanghai in mojstrom ekipe EA Black Box. Dirkaška igra Need for Speed World naj bi na evropska tla prispela najkasneje do konca poletja.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku