Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
Telefonija
Slušalke
01.06.2022 15:43
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digitalni bon v vrednosti 150 € + do 150 € iSTYLE popusta = neponovljiva ponudba za novi MacBook

Digitalizacija prežema vsa področja, tako poslovna kot zasebna. Z vse večjim poudarkom na digitalna orodja in procese pa se povečuje tudi pomembnost digitalne pismenosti v vseh starostnih skupinah.

Ni skrivnost, da sta digitalizacija in avtomatizacija glavni vodili, ki spodbujata napredek gospodarstva in zaznamujeta industrijo 4.0. Strokovnjaki napovedujejo, da bodo podjetja v prihodnje še dodatno povečala naložbe v digitalizacijo in vsa spremna orodja. Kaj to pomeni za trenutno in bodočo delovno silo?

Delovna mesta se vzajemno spreminjajo z razvojem tehnologije. Nekateri poklici izumrejo, iz njihovega pepela pa zrastejo tri nova delovna mesta, ki zahtevajo nove digitalne veščine. Odgovornost delovne sile je, da se prilagodijo novim razmeram na trgu, za bodoče generacije pa je pomembno, da zgodaj začnejo pridobivati ustrezne delovne veščine in digitalna znanja. Fenomen, ki ga opisujemo se imenuje digitalna pismenost, kateri Evropska unija in Slovenija namenjata vse več pozornosti.

Državni zbor Slovenije je v ta namen sprejel novi Zakon o spodbujanju digitalne vključenosti, s katerim želijo vsaj 80 % odraslih opremiti z osnovnim digitalnimi kompetencami. Zakon bo prinesel številne spremembe, vključno z uvedbo subvencioniranih tečajev digitalnih veščin in digitalnih bonov v vrednosti 150 € za nakup računalniške opreme.

Med prvimi prejemniki digitalnih bonov za nakup računalniške opreme bodo osnovnošolci zadnje triade, dijaki in študenti. Do digitalnega bona bodo upravičeni tudi starejši od 55 let, ki pa se bodo morali udeležiti subvencioniran tečaj digitalnih veščin. Prvi digitalni boni v vrednosti 150 € bodo na voljo s 15. junijem in na veliko zadovoljstvo upravičencev bodo digitalni boni znotraj družine tudi združljivi.

Kaj lahko kupite z digitalnim bonom?

Ste osnovnošolec, dijak ali študent? Potem imamo za vas dobro novico, saj ste upravičeni do digitalnih bonov, s katerim si boste lahko kupili novo, rabljeno ali obnovljeno računalniško opremo, kar vključuje prenosne in namizne računalnike, tablice, monitorje, spletne kamere in ostalo računalniško opremo.

Končno boste lahko zamenjali svoj zastareli prenosnik, ki je sopihal na vsakem koraku. Nič več vas ne bo skrbelo pregrevanje, vsakič ko boste poskusili zagnati vašo najljubšo igro ali najbolj uporabljeni program za upodabljanje. Tudi od ropota ventilatorja in počasnega HDD diska se lahko končno poslovite.

Ste morda starejši od 55 let in že nekaj časa razmišljate, da bi osvežili in nadgradili svoje znanje o računalnikih in informacijski tehnologiji? Če se boste udeležili izbranih subvencioniranih tečajev digitalnih veščin, potem ste tudi vi upravičeni do novega digitalnega bona.

150 € je izdatna subvencija, s katero si lahko znatno zmanjšate strošek pri nakupu nove računalniške opreme. Zagotovo pa vas zanima, kje lahko dobite največ za svoj denar oziroma v tem primeru digitalni bon. Prodajalci se bodo v naslednjih tednih in mesecih na vse pretege trudili, da z dodatnimi ugodnostmi privabijo prejemnike digitalnih bonov. Pred nakupom naredite raziskavo, pozanimajte se, kaj potrebujete in kje lahko to dobite po najbolj ugodni ceni.

Če ste oboževalec Apple naprav ali pa razmišljate o vstopu v njihov ekosistem, potem imamo za vas dobro novico. Apple oziroma njegov pooblaščeni prodajalec iSTYLE pripravlja zanimivo ponudbo, kateri bi morali nameniti malenkost več pozornosti.

Skupno 300 € popusta za MacBook Air?

Ponudba se sliši skoraj predobra, da bi bila resnična, vendar vam lahko z gotovostjo trdimo, da ne gre pozno prvoaprilsko šalo.

Če boste v (spletni) trgovini iSTYLE unovčili digitalni bon ’22, vas bodo njihovi prodajalci razveselili še z dodatnim popustom na izbrane izdelke.

13-palčno različico MacBook Air v sivi preobleki boste tako lahko dobili že za 899 € (150 € digitalni bon in 150 € iSTYLE popust). MacBook Air je opremljen z novim Applovim čipom M1, 8 GB enotnim pomnilnikom, 256 GB hitrega SSD diska in zaslonom Retina na dotik s tehnologijo True Tone. MacBook air je idealen sopotnik za vse, ki na izobraževalni poti potrebujete računalnik, ki vas ne bo pustil na cedilu tik pred pomembnim izpitom ali med predstavitvijo v sobi, polno vaših sovrstnikov.

Enako velja tudi za 13-palčno različico MacBook Pro, ki ga boste lahko dobili za ugodnih 1499 €. Če pri učenju ali na praksi v enem izmed IT podjetij v Sloveniji, potrebujete nekoliko več zmogljivosti, potem je MacBook Pro zagotovo vreden vaše naložbe.

Digitalni bon ’22 lahko izkoristite tudi za nakup naprave manjšega formata, in sicer tabličnega računalnika iPad (9. generacija) s 64 GB notranjega prostora za shranjevanje, ki ga lahko dobite za 199 €.

Akcijska cena velja le v fazi prednaročil do 14. 6. 2022!

AirPods slušalke za le 5 evrov?

AirPods brezžične slušalke ne potrebujejo posebne predstavitve, saj so ene izmed bolj prepoznavnih avdio rešitev na trgu. Odlikuje jih vrhunska kakovost zvoka in pametne funkcije Applovega čipa H1, ki s pomočjo optičnih senzorjev samodejno zazna, ali so slušalke v uporabi in avtomatsko ter enakomerno distribuira zvok v eno ali obe slušalki.

Redna cena z iSTYLE popustom je 155 €, če pa unovčite še digitalni bon ’22, pa lahko dobite AirPods za ceno dveh ali treh kav v Ljubljani oziroma za 5 €.

Akcijska cena velja le v fazi prednaročil do 14. 6. 2022!

AirPods; Foto: iSTYLE

Unovčite lahko tudi digitalni bon brata ali sestre

Ste ravno kupili novi Mac ali iPad in vas skrbi, da ne boste mogli izkoristiti digitalnega bona? Na srečo je digitalni bon ’22 prenosljiv znotraj družine. Podarite svoj digitalni bon vašemu bratu ali sestri in mu polepšajte dan z dodatnimi 150 evri za nakup ene izmed Applovih naprav. Sliši se kot dobra priložnost, da vam bo brat ali sestra dolžan gromozansko uslugo. 

Zakaj izbrati iSTYLE …

… in ne katerega izmed drugih prodajalcev Apple izdelkov? Kaj je pomembno, ko izbirate prodajalca? Zaupanje, dober nabor izdelkov, konkurenčne cene, podpora uporabniku pred in po nakupu, dostopne fizične trgovine in še bi lahko naštevali. iSTYLE je Applov premium prodajalec, kjer imate na voljo celoten nabor Apple izdelkov po najbolj konkurenčni ceni. Vsi izdelki so na voljo v njihovi spletni trgovini ali v fizični prodajalni. Samo v Ljubljani imajo kar dve trgovine in eno Apple Authorized Service Provider servisno lokacijo. Od ostalih prodajalcev se razlikujejo tudi po podpornih storitvah (iSTYLE Asistenca, staro za novo, ugodnosti za študente …) in strokovnemu znanju njihovega osebja, ki vam bo stalo ob strani ob morebitnih nevšečnostih po nakupu.

Ker so digitalni boni osrednja točka današnjega članka, je pomembno izpostaviti, da jih lahko unovčite tako prek spleta kot tudi v eni izmed fizičnih poslovalnic. Vendar pozor! Akcijska ponudba velja samo v fazi prednaročil do 14. 6. 2022. Bodite med prvimi, ki boste izkoristili nove digitalne bone ’22 v zameno za Apple računalnik, ki ste si ga vedno želeli.

Kako izkoristiti digitalni bon?

Izpolnite obrazec na spletni strani iSTYLE.si in izberite izdelek, za katerega bi radi unovčili digitalni bon. iSTYLE pa ga bo za vas nemudoma rezerviral po promocijski ceni. Za potrditev prednaročila boste potrebovali davčno številko, EMŠO in izpolnjeno izjavo o unovčitvi digitalnega bona.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več