Računalništvo, telefonija
15.05.2015 15:34
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kje kupujejo pisarniški material Računalniške novice?

Računalniške novice kupujemo pisarniški material na Redoljub.si.
Računalniške novice kupujemo pisarniški material na Redoljub.si.

Kljub vse večji digitalizaciji našega vsakdana na sestankih in na delovnem mestu še vedno pišemo in rišemo z roko, ne glede na e-račune jih večina podjetij še vedno natisne za arhiv, za hitrejše delo uporabljamo tiskalnik in na naši mizi je v vsakem trenutku vsaj nekaj kosov pisarniških potrebščin, kot so post-it listki, spenjač, škarje, lepilni trak, registratorji, mape, itd., brez katerih ne moremo preživeti delavnika.

Nakup pisarniških potrebščin je lahko prijetno opravilo, če obiščete spletno stran Redoljub.si, kjer pisarniški material nakupujemo tudi pri Računalniških novicah, predvsem zaradi velike preglednosti spletne strani, ki je uporabniku res prijazna in pa dejstva, da je večina izdelkov na zalogi in zato dobavljivih takoj. Redoljub.si je lepo organizirana spletna trgovina za pisarniški material, kjer najdete vse za arhiviranje in organiziranje, pisarniške potrebščine, različna pisala, papir za tiskalnike in za tistega za na mizo, vse potrebno za vezavo in prezentacijo, tonerje in črnila, vse za pošto in skladiščenje ter vso potrebno pisarniško tehniko (kalkulator, CD/DVD, baterije, USB ključki, tipkovnice in miške, pa tudi spletne kamere, zvočnike in celo monitorje).

Spletno naročanje pisarniškega materiala na Redoljub.si je zelo enostavno in praktično. Izdelke lahko med sabo primerjate, vseskozi pa vam nakupne odločitve lajšajo praktični opisi, podrobnosti in dodatne informacije o izdelkih. Stran ima dejansko informacijo o tem, kaj je na zalogi, in vas o dobavnem roku preostanka naročene količine obvesti že pri naročilu. In če je na zalogi, lahko dostavo pričakujete v roku enega delovnega dneva, in to po celotni Sloveniji. Računate lahko tudi na res ugodne spletne cene, le preverite!

Psssst: Ob nakupu nad 60€ vam pisarniški material dostavijo brezplačno! (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku