Strojna oprema
19.10.2006 12:49
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dellovi večnamenski novinki

Podjetje Dell je v svojo linijo večopravilnih naprav dodalo dva tiskalnika, ki domačim uporabnikom in malim podjetjem ponujata vrhunsko kakovost in prilagodljivost – gre za modela Dell All-In-One (AIO) 946 in Dell Photo AIO 966.

Dellova zbirka tiskalnikov AIO posameznikom in malim podjetjem zagotavlja optimalno zmogljivost: tiskalniki delujejo kot virtualni osebni pomočniki, ki poenostavljajo administrativne naloge, kot so tiskanje, faksiranje, kopiranje in skeniranje brez uporabe računalnika.

Model Dell AIO 946 z edinstveno kombinacijo osnovnih funkcij, nizko nakupno ceno in konkurenčnimi stroški vzdrževanja predstavlja optimalno rešitev za današnja mala podjetja. Tiskalnik, ki je zasnovan kot večnamenska naprava, malim podjetjem prihrani dragoceni delovni prostor v pisarnah.
Poleg tega omogoča tudi prostoročno faksiranje, skeniranje in kopiranje s 50-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov – zato je idealen za podjetja z omejenimi sredstvi. Hitro tiskanje omogoča dokončanje poslov z največjo možno učinkovitostjo, izbirni zunanji brezžični prilagojevalnik za tiskanje pa lahko vključimo v obstoječa brezžična omrežja malih podjetij.

Brizgalnik Dell Photo AIO 966 je primeren tako za tiskanje kakovostnih fotografij doma kot za povečanje produktivnosti pisarne malega podjetja. Hitro tiskanje in kopiranje s 50-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov omogoča izvajanje in dokončanje projektov brez nadzora in z največjo možno učinkovitostjo. Večnamenski AIO 966 omogoča tudi tiskanje visoko kakovostnih slik neposredno iz digitalnih fotoaparatov, pomnilniških kartic, telefonov s fotoaparatom ali ključev USB. Z dodatnimi možnostmi, kot so samodejno obojestransko tiskanje, dodatni pladenj za papir in integrirano brezžično ter ethernet omrežje, je tiskalnik AIO 966 popolnoma prilagodljiva rešitev za mala podjetja.


Prijavi napako v članku