Telefoni
11.10.2020 06:07
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dell s prvim zaslonom mini-LED, ki je vse prej kot poceni

Zaslon Dell UP3221Q je pisan na kožo najzahtevnejšim uporabnikom.
Zaslon Dell UP3221Q je pisan na kožo najzahtevnejšim uporabnikom.

Podjetje Dell je najzahtevnejše uporabnike prijetno presenetilo s predstavitvijo posebnega računalniškega zaslona s prodajno oznako UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor ali UP3221Q. Gre za prvi mini-LED zaslon na svetu, ki ima 2.000 zatemnilnih stopenj in je izjemno odporen na učinek izgorevanja. Poleg tega novost nudi kar 99,8 odstotno združljivost s standardom DCI-P3 in 93 odstotno združljivost s standardom Adobe RGB.

Profesionalni zaslon Dell UP3221Q ponuja še boljši prikaz slik v primerjavi s konkurenco in je opremljen z vmesnikom USB-A za priklop zunanjih naprav. Poleg tega podpira še bogato paleto naprednih možnosti. Med njimi najdemo sliko-v-sliki, ki omogoča da prikažemo vsebino iz dveh različnih računalnikov na enem zaslonu. To bo prišlo v poštev predvsem naprednim uporabnikom.

Zaslon Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitor ali UP3221Q s tehnologijo mini-LED pričakovano ni poceni. Podjetje Dell zanj namreč v Združenih državah Amerike zahteva kar preračunanih 4.254 evrov. Novost predstavlja neposredno konkurenco zaslonu Apple Pro Display XDR, s to prednostjo, da stojala za zaslon ni treba kupiti posebej.


Prijavi napako v članku