Igre
17.06.2010 17:38

Deli z drugimi:

Share

David Jaffe najavil prihod igre Twisted Metal

David Jaffe najavil prihod igre Twisted Metal
David Jaffe najavil prihod igre Twisted Metal

Še preden je David Jaffe zapustil Sony in ustvaril svoj lasten studio Eat Sleep Play, so se na internetu pogosto pojavljale novice, ki so govorile, da je David Jaffe vpleten v razvoj nove igre v sagi Twisted Metal, katero smo lahko igrali že na preteklih Playstation konzolah.

Toda kot kaže jo bo v bližnji prihodnosti moč igrati tudi na konzoli Playstation 3, kajti na Sonyjevi tiskovni konferenci smo, končno, uzrli uradni najavo dotične igre. Poleg uradne najave, pa smo dobili tudi filmček, ki si ga lahko ogledate na koncu novičke.

V njem lahko vidimo, da je Twisted Metal ostal v večini enak tistemu kar smo videli v preteklih delih, le, da bo tokrat grafično obarvan mnogo lepše, imamo pa seveda nekaj dodatnih funkcij. Kot prva je ta, da bomo tokrat lahko poleg novih vozili, pilotirali tudi helikopter. Druga večja novost igre pa bo ta, da bomo imeli čisto nov večigralski igralni način imenovan Nuke. Le-ta bo deloval tako, da bomo imeli dve ekipi in vsaka izmed njih bo imela na svoji strani velik kip, ki ga bomo morali raztreščiti.

A da bomo lahko to storili, moramo ugrabiti njihovega vodjo, katerega moramo odvleči iz njihove v našo bazo, ter ga tam tudi obdržati tako dolgo, da bomo lahko izstrelili projektil v njihov kipec. Če bomo vse to izvedli trikrat zapored, potem bo zmaga tudi naša.

Twisted Metal bo na voljo v prihodnjem letu, ekskluzivno za Playstation 3.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku