Računalništvo, telefonija
27.06.2019 10:32
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Da bo Wi-Fi signal segel v prav vsak prostor vašega stanovanja ali podjetja

Kakovosten usmerjevalnik bo v vašem domu ali v podjetju zagotavljal signal, kjerkoli v prostoru se boste že nahajali.
Tenda AC6
Tenda AC6

Zagotovo poznate težavo, s katero se je večina od nas kdaj srečala – ko Wi-Fi signal ni bil dovolj močan v vseh prostorih stanovanja ali v vseh pisarnah vašega podjetja. Če imate s tem še vedno težave, vedite, da obstajajo povsem enostavne in predvsem učinkovite rešitve.

Mrežna oprema Tenda na primer, ki jo med drugim nudijo v podjetju Tech trade. Zagotavljajo, da je to mrežna oprema z daleč najboljšo uporabniško izkušnjo, ceno in uporabnostjo kot tako. Med usmerjevalniki pa sta z naskokom najbolje prodajana modela AC6 in FH456. Več o njiju v nadaljevanju.

Brezžični usmerjevalnik Tenda AC6 AC 1200Mb Dual-Band

Gre za brezžični usmerjevalnik Tenda AC6 za domačo uporabo s prenosom podatkov do 300Mbps na 2,4GHz in do 900Mbps na 5GHz. Štiri 5dBi antene in Beamforming+ tehnologija bodo v vašem domu zagotavljali odličen signal.

Tenda AC6 pozna tri načine delovanja, in sicer kot usmerjevalnik, WISP način ter Universal repeater. Omogoča tudi starševski nadzor posameznih naprav. Tako lahko nastavite tedenski ali dnevni urnik, pa tudi omejitev strani. Ima tudi možnost omejitve prenosov (bandwidth control) in omrežja za goste (na 2,4 in 5Ghz).

Ker gre za pametni usmerjevalnik, omogoča, kot rečeno, nastavljanje Wi-Fi urnika, LED urnika, podpira pa tudi nastavljanje/kloniranje MAC naslova. Usmerjevalnik lahko tudi preprosto daljinsko upravljamo preko Tenda Clouda, Firmware nadgradnja pa je omogočena online ali lokalno.

Ob nakupu dobite tudi 36 mesecev garancije.

Več o njem preberite na povezavi: https://www.techtrade.si/brezzicni-usmerjevalnik-ac-1200mb-ac6-tenda-dual-band-9116062


Brezžični usmerjevalnik Tenda FH456 300Mb High Power

Tenda FH456 brezžični usmerjevalnik ima ojačan brezžični signal za lokacije, kjer osnovni usmerjevalnik ne pokrije objekta. Opremljen je s High Power tehnologijo za povečanje moči brezžičnega signala. Omogoča brezžični prenos podatkov do 300Mbps na 2,4GHz.

Vgrajene ima 4 5dBi omni antene. Prav tako omogoča nastavitev urnika za delovanje Wi-Fi ter tri načine delovanja, in sicer kot usmerjevalnik, Klient+AP ter WISP. Omogoča omejitve prenosov, kloniranje MAC naslova in druge uporabne funkcije.

Upravljali ga boste lahko tudi daljinsko, omogočena pa je Firmware nadgradnja. Tako kot pri Tenda AC6 usmerjevalniku, dobite tudi pri Tenda FH456 tri leta garancije.

Več o njem preberite na povezavi: https://www.techtrade.si/brezzicni-usmerjevalnik-300mb-fh456-high-power-tenda-9116049


Prijavi napako v članku