Računalništvo, telefonija
28.12.2008 11:18

Deli z drugimi:

Share

Company On Net je dobitnik druge nagrade

Inovativno slovensko podjetje CONNET d.o.o. s produktom Company On Net™ je dobitnik 2. nagrade za evropsko inovacijo Teletrust 2008 na konferenci ISSE (Information Security Solutions Europe) v Madridu.

Med nagrajenci je Company On Net™ edini produkt s področja zagotavljanja varnosti na internetu, saj prvi in tretji nagrajenec delujeta na področju mobilne telefonije. Company On Net™ verificira identiteto podjetij na spletu in je tako prvi produkt, ki povezuje identiteto podjetja v vsakdanjem življenju z identiteto podjetja na spletu. Takšna verifikacija identitete prinaša koristi tako podjetjem kot vsem ostalim uporabnikom interneta.

Z verifikacijo identitete podjetij na spletu Company On Net™ poveča kredibilnost vseh podjetij na spletu in s tem zaupanje obiskovalcev do največje možne mere. Company On Net™ je za razliko od konkurence le tehnološki ponudnik verifikacijskega sistema. Za verifikacijo identitete podjetij sicer skrbijo za to usposobljene lokalne avtoritete in neodvisne organizacije, kot je Gospodarska zbornica (v primeru Slovenije) ali COFACE, ugledna globalna bonitetna hiša. Company On Net™ poleg verifikacije in sidranja podjetij na splet, kar je bistvo tega sistema ponuja tudi možnost objave finančnih in bonitetnih poročil ter verifikacijo zunanjih certifikatov, ki potrjujejo kvalitete podjetja, zaposlenih in produktov oz. storitev (ISO, Microsoft Partner, …).


Prijavi napako v članku