Odklop od tehnologije
Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
21.11.2022 10:30

Deli z drugimi:

Share

CEWE: Podarite najlepše spomine

Presenetite člane svoje družine in svoje prijatelje z unikatnim in personaliziranim darilom – z vašimi najljubšimi skupnimi fotografijami skrbno shranjenimi v CEWE foto koledarju!

Koledarji, ki jih oblikujete sami, ne prinašajo veselja le na praznično mizo ali pod božično drevo, temveč vas iz meseca v mesec spominjajo na čudovite trenutke. Ne glede na to, ali ga listata babica in dedek, ali pa bratje in sestre – spremlja vas skozi vse leto in vas zbližuje z vašimi najdražjimi.

Izberite 13 fotografij in jih razporedite na naslovnico in 12 strani stenskega ali namiznega koledarja in tako zagotovite sebi in vašim najdražjim, da boste vsak dan v letu lahko uživali ob pogledu na nepozabne skupne trenutke. Vse foto koledarje lahko naročite zelo hitro in enostavno v udobju svojega doma, mi pa poskrbimo za dostavo na željen naslov.

Da praktičnosti in čudovitemu izgledu dodate še večji občutek prefinjenosti, okrasite strani svojega koledarja z okrasnimi premazi ali pa  mu dodajte elegantno leseno letvico. Za večjo igrivost uporabite kliparte, za še večje veselje pa dodajte lela in iskrena besedilna sporočila.

Želite koledar podariti drugim, vendar imate za načrtovanje le omejeno količino časa? Tukaj je namig za vas: v brezplačnem fotoprogramu CEWE Fotosvet oblikujte strani za dvanajst mesecev in spremenite samo sliko na naslovnici in mesec ali dva – na primer s fotografijami obdarovanca. S to metodo lahko v nekaj trenutkih oblikujete različne koledarje. Vse CEWE foto koledarje lahko oblikujete tudi preko brezplačne mobilne aplikacije CEWE Fotosvet ali preko spleta.

V novembru prejmete 4 evre popusta pri naročilu katerega koli foto koledarja v vrednosti nad 20 evrov in ob uporabi kode kupona: CEWEKOLEDAR2022. Več informacij o akciji najdete tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več