Življenjski slog
Poslovne rešitve
21.04.2022 09:06

Deli z drugimi:

Share

Hitro in enostavno naročanje fotografij preko telefona

Imaš v galeriji svojega telefona nešteto fotografij nepozabnih spominov in ti je žal, da si jih nikoli več ne ogledaš? Potem si na pravem mestu! S pomočjo večkrat nagrajene CEWE mobilne aplikacije, lahko svoje fotografije naročiš v le nekaj trenutkih – kjerkoli in kadarkoli.

Naročanje fotografij še nikoli ni bilo tako enostavno. Sledi spodnjim korakom in uživaj v svojih spominih v otipljivi obliki že od 0,08 evra dalje!

Aplikacija CEWE je na voljo tako za iOS kot za Android uporabnike. Obišči svojo spletno trgovino Apple ali Google Play in prenesi aplikacijo. Zatem ustvari nov uporabniški račun in naročanje fotografij se lahko prične.

Ko aplikacijo zaženeš, prav tako izbereš partnerja. V kolikor želiš dostavo na dom, izberi CEWE. Če želiš fotografije osebno prevzeti v poslovalnicah naših partnerjev, pa lahko izbiraš med našimi partnerji: dm, Müller in E. Leclerc.

CEWE aplikacija za mobilne telefone_partnerji dm Mueller Leclerc

V aplikaciji lahko naročaš številne različne CEWE foto izdelke. Za naročilo fotografij najdi v meniju kategorijo Fotografije. Sledi izbor fotografij iz tvoje galerije na telefonu.

CEWE aplikacija za mobilne telefone_apple

Ko izbereš fotografije, ki jih želiš razviti, sledi izbira velikosti, razmerja stranic in količine fotografij.

Velikost 10ka je klasična velikost fotografij – 10×15 cm. Pazljivo tudi pri izbiri razmerja stranic. ‘Klasično razmerje’ pomeni, da bodo vse tvoje fotografije enako velike in odrezane na 10×15 cm, ne glede na format, v katerem so bile posnete. ‘Izvirnik’ pa pomeni, da se ohranja višina vseh fotografij 10 cm, dolžina pa se prilagaja razmerju, v katerem je bila fotografija posneta. Če si želiš razviti kakšno daljšo panoramsko fotografijo, moraš torej izbrati opcijo ‘izvirnik’.

Zadnji korak ti omogoča, da še enkrat pregledaš svoje naročilo in po potrebi dodaš še kakšno manjkajočo fotografijo. Zatem naročilo oddaš in v nekaj dneh boš v rokah že držal/a svoje najljubše fotografije!

Želiš polepšati svojo steno, mizo ali delovni prostor s spomini? V kategoriji Navdih na CEWE spletni strani, najdeš nešteto idej za dekoracije s fotografijami! Od klasičnih oukvirjenih fotografij, do kreativnih personaliziranih DIY projektov.

Naša Neža Debelak je s pomočjo CEWE fotografij okrasila kreativno izdelano stojalo z najljubšimi družinskimi spomini. Tako so njihove nepozabne fotografije vedno pred očmi!

Uživaj v ustvarjanju, naročanju in shranjevanju spominov!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več