Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
13.04.2023 14:45

Deli z drugimi:

Share

Ohranite trajne spomine v otipljivi obliki!

Sodobna tehnologija nam omogoča, da si spomine shranjujemo na različne načine – na računalniku, telefonu, v oblaku. Vendar pa se pogosto zgodi, da ti spomini ostanejo le virtualni in se izgubijo med množico drugih datotek. Zato je shranjevanje spominov v otipljivi obliki še vedno izredno pomembno, saj lahko na ta način ustvarimo trajne fizične spomine, ki jih lahko vedno znova pregledujemo in si jih ponovno obujamo.

Ena izmed najbolj priljubljenih metod za shranjevanje spominov v fizični obliki so fotografije. Danes lahko hitro in enostavno posnamemo fotografije kar s telefonom, vendar pa te pogosto ostanejo zgolj na zaslonu in se jih ne dotaknemo več. Zato je pomembno, da si vzamemo čas in jih tu in tam tudi natisnemo, saj se jih bomo tako lahko veselili tudi leta kasneje.

Pri tem nam lahko pomaga CEWE Slovenija, ki nudi storitve tiskanja fotografij na različne načine – od klasičnih fotografij do fotoknjig, koledarjev, stenskih dekoracij in drugih foto izdelkov. S tiskanjem fotografij ustvarimo fizično različico spomina, ki ga lahko obesimo na steno, postavimo na mizo ali podarimo kot darilo. Tako bo spomin ostal trajen in nas bo vedno znova spomnil na lepe trenutke.

Do 26. aprila ne zamudite posebne CEWE foto akcije, v kateri lahko naročite 100 ali več Standardnih fotografij po ceni 0,07€ na kos. To je odlična priložnost, da sebi natisnete svoje najlepše spomine ali pa presenetite svoje najdražje s personaliziranimi darili.

Spomini so bogastvo, ki postane še toliko večje, če jih shranjujemo tudi v otipljivi obliki, saj nam tako ostanejo trajno in nam lahko polepšajo še veliko let. S CEWE storitvami tiskanja fotografij lahko to storite hitro, enostavno in kakovostno.

Več na www.cewe.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več