Računalništvo, telefonija
26.01.2022 16:42
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če gre verjeti govoricam, bo jesen 2022 največja v zgodovini družbe Apple

Da bo leto 2022 za Apple prav posebno, je zdaj že zelo jasno. Prihajajo namreč številne novosti, posodobitve in presenečenja, ki bodo zagotovo navdušila vse Applove uporabnike.

Apple bo v letu 2022 predstavil ogromno novih produktov, pri čemer naj bi številne linije vključevale posodobljeno strojno opremo.

V zadnjih letih je za Apple značilno, da največ novih produktov podjetje večinoma razkrije jeseni. Za leto 2022 se zdi, da bi lahko bila posodobitev največja osvežitev družbe Apple v zadnjem času.

Pričakuje se predvsem, da bo Apple v istem času izvedel svojo običajno predstavitev novega iPhona, “iPhone 14” za leto 2022 in hkrati razkril ostale novosti.. Po podatkih iz glasila “Power On” Marka Gurmana za Bloomberg bo Apple pokazal veliko več kot običajno.

Gurman naj bi imel informacije, da Apple nekatere napovedi hrani posebej za jesenski čas. Na seznamu teh naj bi bili novi nizkocenovni MacBook Pro, posodobitev iMaca, domnevni Mac Pro, posodobitev MacBooka Air-a, nadgrajene slušalke AirPods Pro, trio ur Apple Watch, posodobitve iPada in iPada Pro.

Glede na obseg zgoraj predstavljenega bi lahko Apple organiziral več dogodkov, na primer nekaj podobnega trilogiji jesenskih predstavitev leta 2020.

Poročilo ponuja tudi možnost, da bosta iPad in iPad Pro na voljo prej, saj se domneva, da bi “pomembnejše spremembe” v letošnjem letu lahko spodbudile Apple, da posodobitve za iPad prestavi na pozno pomlad.

Gurman pričakuje, da bodo na spomladanskem dogodku predstavljeni iPhone SE 3, posodobitev iPada Air in morebitna predstavitev vrhunskega računalnika Mac. “Domnevam, da želi Apple čip M1 Pro vgraditi v novo Mac napravo v prvi polovici letošnjega leta,” pravi Gurman.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več