Triki in nasveti
04.01.2018 09:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če velko potujete, vam bo to prišlo prav

Če večkrat na leto potujete, privatno ali poslovno, se lahko zgodi, da bo vaš kovček bolj poln kot lahko prenese in tudi poveča ceno pri letališkem prevozu.
Naprava, ki vam prihrani kar nekaj prostora pri prtljagi
Naprava, ki vam prihrani kar nekaj prostora pri prtljagi

Z napravo Vago, lahko vso garderobo hitro zapakiramo v posebno vrečko in z njo izsesamo zrak, kar nam prihrani kar nekaj prostora.

Naprava je zelo majhna, približno v velikosti prenosne baterije, žal pa nima svoje interne baterije, zato potrebujemo vir napajanja, ali s pomočjo prenosne baterije ali kar iz podaljška za polnitev telefona – microUSB.

Sam izdelek ni tako drag, vendar so vrečke za vakuumsko pakiranje našega osebnega perila kar dražje, vendar jih lahko vedno znova in znova uporabimo.

Uporaba naprave je zelo enostavna. Najprej v vrečko naložimo svoje dragoceno perilo, jo zapremo nato pa jo samo še priklopimo na že za to narejen priklop in napravo vključimo.

Cena naprave znaša 50$, kar je okrog 45€. Z nakupom pa tudi pridobimo eno vrečko za vakuumsko pakiranje.

Lahko pa kupimo tudi dodatne vrečke, ki pa so kar drage.

majhna -> ~8€ (36 x 36 cm)

srednja -> ~10€ (40 x 50 cm)

velika -> ~13€ (70 x 100 cm)

Če pa želimo še kaj privarčevati, lahko uporabimo kar svoje vrečke in iztisnemo zrak iz njih ali pa še boljše, kar z navadnim domačim sesalcem. Vendar, ko pridemo v hotel na drugi strani sveta, nam večina hotelov verjetno ne bo posodila svojega sesalca za pakiranje naših oblek.


Prijavi napako v članku