Strojna oprema
11.05.2006 06:57
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canonov ploski optični bralnik


Canon DR-2580C

Canon je predstavil novo različico kompaktnega optičnega bralnika DR-2580C z možnostjo ploskega branja dokumentov v formatu A5. Namenjen je podjetjem in ustanovam za potrebe identifikacije ter splošno poslovno rabo, vključno s pregledovanjem potnih listin, bančništvom in hotelskimi storitvami. DR-2580C ponuja vsestransko, zanesljivo in stroškovno učinkovito optično branje vseh vrst dokumentov.

Vsestranskost DR-2580C je v možnosti branja široke palete dokumentov, od potnih listov do računov dolžine od 7 do 100 centimetrov s pomočjo podajalnika za formate papirja A4 in A5. Samodejno podajanje papirja so izboljšali s tehnologijo zaznavanja prekrivajočih se dokumentov (Ultrasonic Double Feed Detection), ki preprečuje izgubo slik in uporabnikom omogoča hitro in zanesljivo optično branje v pomnilnik.

“V Canonu nikoli ne počivamo na lovorikah, ker verjamemo v moč inovacij in razvoj izdelkov, ki ustrezajo potrebam naših kupcev,” je povedal Sean Suematsu, produktni vodja pri Canon Europe. “Novi optični bralnik DR-2580C je odgovor na povečano povpraševanje podjetij po rešitvah za zajem podatkov v identifikacijske namene. Canon je s tem izdelkom dosegel izjemen odziv, zato pričakujemo, da bo zaradi svoje vsestranskosti še naprej tako uspešen.”

DR-2580C je opremljen s programsko opremo Canon CapturePerfect 3.0 in Adobe Acrobat 7.0 Standard, ki je združljiva z vrsto rešitev za upravljanje z dokumenti.


Prijavi napako v članku