Tiskalniki in skenerji
27.11.2012 18:23

Deli z drugimi:

Share

Canon razširil serijo i-SENSYS z novimi laserskimi napravami in možnostjo mobilnega tiskanja

Canon i-SENSYS LBP7780Cx
Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Canon Europe je napovedal nove enofunkcijske laserske naprave i-SENSYS, ki vključujejo modele i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn in LBP7210Cdn.

Canon je poleg tega uvedel mobilno tiskanje na laserske naprave i-SENSYS ter predstavil aplikacijo Canon Mobile Printing App za iPad in iPhone. Ta omogoča enostavno tiskanje dokumentov, kot so PDF-datoteke, spletne strani in slike prek brezžičnega omrežja prek telefonov iPhone in tablic iPad. Na voljo bo v trgovini Apple App Store.


Razširjena ponudba pametnih laserskih tiskalnikov

Canon je razširil svojo ponudbo uspešnih pametnih tiskalnikov i-SENSYS LBP ADVANCE z modeloma LBP6780x in LBP7780Cx, ki zahtevnim delovnim skupinam ponujata dodatno zmogljivost, zanesljivost in varnost. Paradna konja Canonove ponudbe ponujata visoko hitrost tiskanja in razširjata izbor hitrosti v naboru tiskalnikov i-SENSYS s podporo platformi MEAP. LBP6780x je črno-bel tiskalnik, ki tiska s hitrostjo 40 strani na minuto, medtem ko barvni i-SENSYS LBP7780Cx dela s hitrostjo 32 strani na minuto v barvah in črno-belo. Obe napravi sta opremljeni s 5-vrstičnim zaslonom LCD za enostavnejšo uporabo in izbiranje opravil prek Canonove platforme uniFLOW.


Popolna integracija in učinkovito upravljanje naprav

Novi tiskalniki i-SENSYS ponujajo enostavno integracijo z razširjenim Canonovim naborom izdelkov za pisarniška okolja, vključno z napravami iz serije imageRUNNER ADVANCE. Vgrajena funkcionalnost MEAP omogoča dostop do Canonove platforme uniFLOW, ki zagotavlja funkcionalnosti večjih poslovnih okolij.

Poenostavljeno upravljanje tiskanja pri tiskalnikih LBP6780x in LBP7780Cx ter Canonove rešitve za upravljanje podaljšujejo čas delovanja naprav. Vzdrževanje na daljavo eMaintenance skrbnikom omogoča učinkovitejšo skrb za potrošni material, nadzor uporabe in izboljšanje odpravljanja napak na daljavo oziroma diagnosticiranje. iW MC omogoča nameščanje strojne programske opreme in aplikacij na celotno floto naprav. Nova modela podpirata najnovejše omrežne in varnostne standarde, kot so gigabitni Ethernet, IP Sec in IEEE802.1x.


Prihranek prostora

Canonovo oblikovanje tiskalnikov stalno upošteva prihranek prostora in umeščanje naprav v katerokoli pisarniško okolje, to tradicijo pa nadaljujeta tudi i-SENSYS LBP6310dn in LBP7210Cdn. Izdelana sta za majhna in srednje velika podjetja, ki veliko tiskajo, zato LBP6310dn tiska črno-belo s hitrostjo 33 strani/minuto, LBP7210Cdn pa 20 barvnih in črno-belih strani na minuto. Oba modela imata vgrajen omrežni vmesnik, ki poenostavlja njuno souporabo v delovnih skupinah in dviguje storilnost.


Izboljšana hitrost in povezljivost

Nova modela i-SENSYS LBP7100Cn in LBP7110Cw, ki bosta nadomestila Canonova LBP5050 in LBP5050n, predstavljata osvežitev Canonove serije barvnih enofunkcijskih tiskalnikov. Možnost povezave z brezžičnim omrežjem prek Wi-Fi, vgrajenem v LBP7110Cw, pomeni enostavno souporabo v skupini uporabnikov. Novi napravi delata ostre in jasne izpise v ločljivosti 1200×1200 dpi s hitrostjo 14 strani/min, zaradi česar sta primerni za domače pisarne ali majhna poslovna okolja, ki potrebujejo kakovosten tisk dokumentov v barvah. Oba tiskalnika je mogoče enostavno upravljati prek Canonove vmesnika za oddaljeni nadzor prek omrežja.

Vsi novi tiskalniki i-SENSYS ponujajo Canonovo tehnologijo hitrega prvega izpisa, ki skrajša čas čakanja na prvi izpis, poleg tega pa prihrani energijo z visoko oceno Energy Star TEC (Typical Electricity Consumption).

i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7210Cdn, LBP7100Cn, LBP7110Cw in LBP6310dn bodo v Evropi na voljo od januarja 2013. i-SENSYS LBP6780x bo na voljo od začetka februarja. Aplikacija Canon Mobile Printing bo na voljo konec novembra 2012, podpirala pa bo širok nabor Canonovih naprav, vključno z modeli i-SENSYS, iR in imageRUNNER ADVANCE.


Prijavi napako v članku