Računalništvo, telefonija
08.06.2011 10:11

Deli z drugimi:

Share

Bwin.party podaljšal dogovor s FIBA do 2014

Bwin.party podaljšal dogovor s FIBA do 2014
Bwin.party podaljšal dogovor s FIBA do 2014

Bwin.party digital entertainment, največji registriran spletni ponudnik iger na srečo, in FIBA, krovna svetovna košarkarska organizacija, sta do leta 2014 podaljšala dogovor o dovoljenju uporabe marketinških in medijskih pravic s strani bwinove blagovne znamke športnih stav za prireditve pod okriljem FIBA. Dogovor vključuje pravice za EuroBasket 2011, kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah 2012, EuroBasket 2013 in FIBA svetovno prvenstvo 2014, ki bo potekalo tako za moške kot ženske.

Norbert Teufelberger, pomočnik izvršnega direktorja bwin.party digital entertainment, je ob tem dejal: “Promocija športa je bila od nekdaj bistven dejavnik Bwinove filozofije športnih znamk. Košarka, skupaj z nogometom in motociklizmom, je eden izmed treh temeljev naše strategije športnega sponzorstva.”

Patrick Baumann, generalni sekretar FIBA in član Mednarodnega olimpijskega komiteja, je pripomnil: “Veseli smo, da lahko oznanimo, da bo bwin.party še naprej globalni partner FIBA vse do leta 2014. Ta sporazum o podaljšanju uporabe pravic dokazuje, da košarka ponuja pozitivno in rastočo platformo za svoje sponzorje. Obenem je bwin.party ključni zaveznik pri naših prizadevanjih v boju zoper ilegalne stave in prizadevanjih za delujoč odnos z igralniško industrijo.”


Podaljšanje sponzorstva za stranke bwin.party pomeni dodelitev pravic za spletni prenos v živo v več kot 30 evropskih držav. Aktivne stranke bwin.party si bodo lahko ogledale vse tekme brezplačno, ponudbo prenosov pa si bodo lahko ogledale na www.bwin.com/video.


Prijavi napako v članku