Trdi diski
02.07.2009 13:19
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Buffalo z novimi rešitvami za omrežno shranjevanje podatkov

Nov nabor možnosti uporabnikom ponuja izjemno hitre in zmogljive omrežne rešitve za shranjevanje podatkov.
Nov nabor možnosti uporabnikom ponuja izjemno hitre in zmogljive omrežne rešitve za shranjevanje podatkov.

PC H.AND

, pooblaščeni uvoznik in zastopnik izdelkov podjetja Buffalo Technology, je predstavil najnovejšo različico Buffalove rešitve LinkStation Pro, naprednega omrežnega diska NAS, namenjenega domačim uporabnikom in malim podjetjem. Poleg tega je nov tudi izdelek TeraStation Duo, prva različica kompaktnega dvojnega diska za omrežno shranjevanje podatkov, ki ga je podjetje razvilo za mala podjetja.

LinkStation Pro je izredno zmogljiva omrežna naprava za skupno rabo, ki je namenjena shranjevanju in izmenjavi glasbe, fotografij in filmov tako doma kot na spletu. Na voljo je s zmogljivostmi 1, 1,5 ali 2 TB in je kot ustvarjena za uporabnike, ki prenašajo večje datoteke z vsebinami v visoki ločljivosti. Z vgrajenima funkcijama DLNA Media Server in WebAccess rešitev LinkStation Pro uporabnikom omogoča, da svojo najljubšo glasbo in filme od koderkoli prenesejo neposredno na svoj osebni računalnik, Mac, Playstation 3, Xbox 360, televizijski sprejemnik s podporo za DLNA ali iPhone. Možnosti WebAccess in Direct Copy, s katerima je opremljen LinkStation Pro, uporabnikom omogočata, da svojo digitalno vsebino izmenjujejo s prijatelji in družino preprosto s pritiskom na gumb.

Za popolno zaščito podatkov uporablja TeraStation Duo tehnologijo RAID 1 in možnost zamenjave diskov med delovanjem. V primeru okvare naprava samodejno izključi disk ter tako omogoči varno odstranitev ter zamenjavo diska brez izgube podatkov in vpliva na delovanje. Podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti okolju prijaznega delovanja, TeraStation Duo nudi tudi sistem energijskega upravljanja, ki znižuje porabo energije. Enota se ob povezovanju odjemalcev samodejno vključuje in izključuje ter tako za do 66 odstotkov zniža porabo energije ter zmanjša izpuste ogljikovega dioksida. Ventilator s toplotnim tipalom in ohišje z visoko zmogljivostjo hlajenja pa znižujeta tudi raven hrupa, s čimer je naprava popolna rešitev za mala podjetja in domača pisarniška okolja.

Vas zanima več iz te teme?
SSD diski zunanji trdi diski

Prijavi napako v članku