Računalništvo, telefonija
27.04.2014 17:13

Deli z drugimi:

Share

Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika

Novi usmerjevalnik AirStation združuje najnovejšo in izredno zmogljivo tehnologijo v cenovno dostopnem izdelku.Buffalo Technology, globalni ponudnik rešitev za shranjevanje podatkov in omrežne povezave, je oznanil prodajo visoko zmogljivega vstopnega usmerjevalnika AirStation WHR-1166D. Uporabniku prijazen in cenovno dostopen usmerjevalnik s standardom 11ac ponuja najnovejšo tehnologijo, ki vam omogoča brezskrbno dvopasovno uporabniško izkušnjo.
Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika
Buffalo predstavil brezžični usmerjevalnik, ki je primeren za vsakega uporabnika

Naprava ponuja tudi napredne uporabniške nastavitve, kot je Norton ConnectSafe, ki filtrira nevarne spletne vsebine ali spletne strani in omogoča uporabnikom, da določijo, kako dolgo bo vsaka posamezna naprava povezana z internetom. Tako ponuja najvišjo raven zaščite vsebin predvsem pred otroki, zato je naprava AirStation idealna izbira za uporabo v domačem okolju. Uporabniki lahko vklopijo internetni filter in denimo omejijo dostop do interneta na računalniku svojega otroka na eno ali dve uri, medtem pa imajo neomejen dostop na svojih napravah. Dvopasovni usmerjevalnik s standardom 11ac ponuja tudi QoS in posredovanje vrat (port forwarding).

WHR-1166D združuje odlično brezžično povezljivost z varnostjo in je združljiv z najnovejšimi pametnimi mobilniki, tablicami in prenosniki, ki podpirajo standard 11ac. S tem je ta usmerjevalnik pametna izbira za vse uporabnike domačih in manjših pisarniških omrežij, ki želijo nadgraditi svoje omrežje s hitrim brezžičnim usmerjevalnikom s standardom 11ac.

Jörg Andreas, vodja prodaje evropske veje Buffalo Technology, pravi: “Z brezžično povezavo imajo pogosto težave tisti, ki živijo in delajo v najrazličnejših čudnih in čudovitih hišah in poslovnih stavbah, toda ta usmerjevalnik bo te težave odpravil. Če želite, da je sistem ves čas vklopljen, in imeti boljšo brezžično povezavo na vrtu ali v kleti, lahko usmerjevalnik povežete v obstoječo mrežo kot brezžični ojačevalec, kar omogoča boljši sprejem po vsej hiši ali pisarni.”

Ta ugoden vstopni model odlikujeta preprosta uporaba in vrhunska učinkovitost. Združljiv je tudi z najnovejšimi pametnimi mobilniki, tablicami in prenosniki, ki podpirajo standard 11ac, in ponuja vsem uporabnikom brezhibno brezžično izkušnjo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku