Življenjski slog
09.02.2021 09:02
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžični ročni sesalnik za manj kot 100 evrov

Multifunkcijski sesalnik za hitro in enostavno čiščenje.
Multifunkcijski sesalnik za hitro in enostavno čiščenje.

Čiščenje doma je lahko izredno nehvaležno opravilo. Poleg podivjanih otrok in hišnih ljubljenčkov, se moramo obenem spopadati še s kabelskim sesalnikom, ki se zatakne ob vsak rob. Znebite se kablov z brezžičnim ročnim sesalnikom Deerma VC25, ki je na spletni strani prodajalca Cafago na voljo po izredno nizki ceni 79,89 evrov. Izdelek si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Inženirji so se resnično potrudili pri zasnovi brezžičnega ročnega sesalnika Deerma VC25. Motor in baterija sta

postavljena v obliki črke H in skupaj z ukrivljenim ročajem razbremenita vaše zapestje in poskrbita za lažje sesanje. Ročni sesalnik so opremili z dvema filtroma, kar pomeni, da boste po končanem sesanju še vedno čutili čist in osvežujoč zrak.

Menjava nastavkov je izredno preprosta. Na voljo imate tri različne krtače, kar pomeni, da lahko brezžični sesalnik Deerma VC25 uporabite na parketu, keramiki, laminatu in tudi v avtu.

Hišo ali stanovanje lahko očistite z enim polnjenjem. S hitrim magnetskim polnjenjem lahko napolnite 2200mAh baterijo v treh urah. Prostornina posodice za prah je 0,7 litrov, kar je dovolj za večkratno čiščenje.

Brezžični ročni sesalnik Deerma VC25 lahko dobite po akcijski ceni na TEJ POVEZAVI. Akcija velja do konca februarja, zato pohitite z nakupom. Spletni prodajalec Cafago vam izdelek pošlje iz skladišča v EU, zato lahko ročni sesalnik pričakujete hitro in brez dodatnih carinskih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku