Računalništvo, telefonija
Igre
25.11.2022 09:25

Deli z drugimi:

Share

Boj za naziv najboljšega v FIFI se približuje koncu. Kdo bo zmagal?

Po desetih odigranih tekmah se stvari postavljajo na svoje mesto in favoriti v obeh divizijah že prevzemajo vodilna mesta, ki vodijo v končnico in izločilne boje.

Kljub temu, da je pred nami še en tekmovalni teden, stvari še niso čisto zaključene in presenečenja so še mogoča, vendar malo verjetna.

Se bo podobno zgodilo tudi na Svetovnem prvenstvu, ki pravkar poteka v Katarju? Tudi tam smo doživeli že kar nekaj presenečenj v prvem krogu, ko sta izgubili tako Argentina kot Nemčija. Bodo na koncu tudi tam favoriti vse postavili na svoje mesto? Bomo videli, dokler pa čakamo, pa si lahko na spodnjem posnetku ogledate top 10 Nacon najboljših akcij in zadetkov preteklega tedna.

Tudi v tretjem tednu je si je naziv igralca tedna prislužil Žan Firšt, ki zastopa ekipo Cyber Wolves Esports in tako še naprej nakazuje izvrstno formo in niza konsistentne nastope.

Se pa finale Nacon SDP bliža hitreje kot finalne FIFA svetovnega prvenstva v Katarju. Zato naj vas še enkrat spomnimo. Naslednjo soboto 3. 12. 2022, bo v BigBangu v Ljubljani potekal finale v živo, na katerega ste seveda vabljeni. V živo boste lahko videli najboljših osem igralcev, ki se bo potegovalo za naziv prvaka tretje sezone FIFA SDP, prav tako pa se boste lahko pomerili v zabavnih igrah s prijatelji in obenem preizkusili kar nekaj vrhunskih izdelkov Nacon.

Za vedno aktualne novice iz sveta e-športa in videoiger nas spremljajte na Instagramu in Facebooku.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
FIFA 22 EŠZS FIFA 23

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več