Namizni računalniki
11.06.2024 14:12

Deli z drugimi:

Share

BMAX B8 Power: Močan mini PC z izjemno ceno

BMAX B8 Power je močan in vsestranski, saj je opremljen z odličnimi specifikacijami in privlačno ceno. Novost lahko dobimo že za 489 evrov.
Foto: GeekBuying
Foto: GeekBuying

Blagovna znamka BMAX je hitro postala priljubljena med uporabniki, ko gre za prenosnike in osebne računalnike po izjemno ugodnih cenah (brez žrtvovanja kakovosti). BMAX B8 Power je nova mini PC rešitev blagovne znamke, močna in vsestranska, opremljena z odličnimi specifikacijami in privlačno ceno na spletni strani GeekBuying, kjer ga lahko dobite za 489 evrov.

Najzmogljivejši BMAX B8 Power je opremljen s procesorjem Intel Core i9-12900H, ki ga spremlja do 24 GB pomnilnika RAM LPDDR4 in 1 TB pomnilnika SSD NVMe (na voljo je tudi konfiguracija z 32 GB RAM-a). Tehnični del omogoča tekoče delovanje brez zakasnitev in je popolnoma prilagojen večopravilnosti – torej popolni mini PC za delo, študij in zabavo in večpredstavnost.

Grafični del temelji na integrirani kartici Intel Iris Xe, ki omogoča podporo do 3 monitorjem hkrati pri ločljivosti 4K (pri 60Hz). Prednosti BMAX B8 Power se ne ustavijo tukaj: tudi povezljivost ima veliko za povedati, saj podpira Wi-Fi 6. Zbogom bufferji in zakasnitve med pretakanjem, saj je zagotovljena stabilna povezava v vseh okoliščinah. Vse to pa je zapakirano v ličnem ohišju velikosti 12.5 x 11.5 x 4.4 centimetrov. Zato ni bojazni, da novost ne bo našla prostora na naši mizi.

Učinkovit del potrebuje tudi ustrezno tehnologijo hlajenja: mini PC je opremljen s hladilnim ventilatorjem za odvajanje toplote in pasivnim hlajenjem (s pomočjo dveh bakrenih plošč). Na voljo je tudi več vrst priključkov: 3,5 mm vhod za zvok, priključek za napajanje, različni vhodi USB 3.0 in 2.0, HDMI 2.0b, RJ45 in priključek Type-C. Torej vse, kar potrebujemo za delo in zabavo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Intel procesorji

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več