Računalništvo, telefonija
16.02.2012 14:52

Deli z drugimi:

Share

BLI Winter Pick priznanja

BLI-jeva polletna priznanja Pick počastijo samo tiste rešitve za upodabljanje dokumentov, ki skozi dvomesečni postopek ocenjevanja prikažejo izjemno zanesljivost, zmogljivost ter razmerje med vrednostjo in ceno!
BLI Winter Pick priznanja
BLI Winter Pick priznanja

Buyers Laboratory LCC (BLI), vodilni ponudnik podatkov o izdelkih za upodabljanje, je več Kyocerinim napravam zaradi njihove izjemne vrednosti, storilnosti in nabora funkcij podelil priznanja Winter 2012 Pick. Priznanja so prejele barvne večnamenske naprave TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci in TASKalfa 4550ci ter barvni večnamenski tiskalnik FS-C2626MFP/FS-C2526MFP.

»BLI-jeva polletna priznanja Pick počastijo samo tiste rešitve za upodabljanje dokumentov, ki skozi dvomesečni postopek ocenjevanja prikažejo izjemno zanesljivost, zmogljivost ter razmerje med vrednostjo in ceno,« je dejal George Mikolay, višji urednik za izdelke formata A3 in večnamenske fotokopirne naprave pri družbi BLI.

»Zmogljivosti, ki so jih dosegle Kyocerine barvne večnamenske naprave TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci in TASKalfa 4550ci, so se izkazale za najboljše med primerljivimi izdelki, prav tako je tiskalnik FS-C2626MFP/FS-C2526MFP v svojem razredu prekosil vse barvne večnamenske tiskalnike, ki smo jih preizkusili v zadnjih šestih mesecih. S tem so si vse naprave prislužile priznanje BLI Winter 2012 Pick

Barvne večnamenske naprave TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci in TASKalfa 4550ci ter barvni večnamenski tiskalnik FS-C2626MFP/FS-C2526MFP so prestali preizkušanje v BLI-jevih laboratorijih, ki je zajelo zanesljivost, storilnost, kakovost slik, preprostost uporabe in širok nabor drugih kriterijev.

BLI dvakrat letno s priznanji BLI počasti strojne in programske izdelke, ki so se najbolje odrezali v edinstvenih BLI-jevih preizkusih. V okviru izbora za tokratna zimska priznanja so BLI-jevi raziskovalci opravili zahteven postopek testiranja, ki je vključeval tudi obsežno preizkušanje zanesljivosti. Zmagovalci izbora Pick presegajo konkurenco na ključnih področjih, kot so zanesljivost, vrednosti, storilnost, kakovost slik, nabor funkcij ter preprostost uporabe in upravljanja. Zaradi tega je BLI Pick težko zasluženo priznanje, ki mu kupci in IT-direktorji lahko zaupajo pri svojih nakupnih odločitvah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku