Računalništvo, telefonija
23.09.2011 17:50

Deli z drugimi:

Share

Bleeding Edge se nezadržno približuje

Bleeding Edge se nezadržno približuje
Bleeding Edge se nezadržno približuje

Letošnja konferenca Bleeding Edge se nezadržno približuje, tako da je le še teden dni do največjega tehničnega dogodka to jesen. » Število prijavljenih obiskovalcev, ki je že močno preseglo lanski obisk, nam potrjuje, da sta izbor vsebine predavanj ter 12 vrhunskih domačih in mednarodnih strokovnjakov na področju razvoja aplikacij in administracije, pa tudi to, da smo konferenco prvič razširili na dva dni, več kot zadetek v polno,« so nam v pogovoru zatrdili organizatorji konference.

Kakšen program so organizatorji pripravili tokrat?

Prvi dan konference bodo slušateljem predstavili napredno uporabo podatkovnih baz in visokoperformančne rešitve na ravni poslovne logike, se dotaknili uporabniških izkušenj in izvedb na spletnih in mobilnih programskih rešitvah, dan pa sklenili z izobraževanjem za IT-profesionalce o tem, kako se v informacijski tehnologiji ubraniti nevarnosti okužbe z virusi.

Drugi dan konference je namenjen le novostim naslednje različice operacijskega sistema Windows ter razvojnim orodjem in tehnologiji za razvoj aplikacij za Windows 8, ki so bile v prvi polovici septembra predstavljene na Microsoftovem dogodku Build v Kaliforniji, Bleeding Edge pa bo prvi dogodek po konferenci Build, ki bo slovenskim razvijalcem ponudil vpogled v najzanimivejša predavanja, kot na primer:

  • Sašo Zagoranski: Razvoj aplikacij Windows 8 Metro, optimiziranih za upravljanje z dotikom
  • Dušan Zupančič: Prihodnost razvoja aplikacij z Visual Studiem 2011
  • Rok Bermež: Osnove Windows 8 Metro aplikacij (ali kako ugrizniti prihodnost)
  • Damir Arh: Mission possible: uporaba sedanje kode pri razvoju aplikacij Metro

Vsi, ki se želite pravočasno pripraviti na prihajajoče novosti in biti med privilegiranimi, ki bodo med prvimi v živo preskusili Windows 8, potem dogodka Bleeding Edge ne smete zamuditi. Program celotne konference s predstavitvijo predavateljev in posameznih predavanj je objavljen na spletni strani konference.


Prijavi napako v članku