Programska oprema
18.08.2005 15:16
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BitDefenderjeva deveta generacija


Osveženi uporabniški vmesnik deluje bolj dinamično.

Iz podjetja Parametica, distributerja protivirusnega programa BitDefender, prihaja izjemna novica. Bržkone najboljša protivirusna zaščita je namreč postala še boljša. BitDefender je v novi različici, že deveti, postavil varnostno zaščito še letvico višje. Novi različici BitDefender 9 Standard in Professional sta že na voljo, medtem ko bo paradni konj – različica BitDefender Internet Security – uporabnikom na voljo septembra.

Rešitev BitDefender Professional Plus združuje protivirusni program, zaščito pred neželeno pošto ter požarni zid v celovit paket, primeren za domače in poslovne uporabnike. Različica BitDefender Standard je namenjena uporabnikom, ki potrebujejo zgolj protivirusni program.

Novosti je precej, strokovnjaki pa najbolj cenijo t. i. HiVE modul, ki zmore odkrivati viruse in druge škodljive kode, še preden so zanje na voljo virusne definicije ter popravki. Tudi antispam modul je zahvaljujoč implementaciji antiphising mehanizmov še za odtenek bolj učinkovit od že tako izjemno dobrega predhodnika. Uporabniki različice BitDefender 8 imajo tudi en razlog več za veselje, saj je zanje nadgradnja na najnovejšo različico brezplačna.

Seveda bo BitDefender 9 kmalu popolnoma preveden v slovenski jezik, kar bo domačim uporabnikom še olajšalo že sicer enostavno delo s protivirusnim programom, priložena bodo natančna in izčrpna navodila za uporabo ter tehnična dokumentacija.

Brezplačna 30-dnevna preizkusna različica (v angleškem jeziku, slovenska različica se že prevaja) programa BitDefender 9 Professional je na voljo za dolvleko na spodnji povezavi:
http://www.bitdefender.com/site/Download/downloadFile/344/EN/


Prijavi napako v članku