Digitalizacija
27.05.2021 08:18
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BISoN, družabni intranet portal za podjetja

BISoN predstavlja novo generacijo intranet poslovnih portalov, ki se prvenstveno uporabljajo za interno komuniciranje v podjetju. Rešitev je primerna za majhna, srednja in velika podjetja.

BISoN je primeren za vsa podjetja, ki želijo poenostaviti ter okrepiti dejavnost internega komuniciranja in obveščanja.

Izzivi trenutnih razmer zaradi koronavirusa

Trenutne izredne razmere zaradi koronavirusa podjetja z vseh področij postavljajo pred nove izzive. Zdravje svojih strank, partnerjev in zaposlenih postavljajo na prvo mesto, zato se poslužujejo dela od doma, poslovni dogodki so odpovedani in sestanki se izvajajo prek spleta. Takšen način dela lahko demotivira zaposlene in vsem prinaša mešane občutke, zato morajo biti podjetja v oporo svojim zaposlenim, da ostanejo pozitivni in optimistični glede prihodnosti.

Kaj omogoča BISoN?

Družbeni intranet portal predstavlja učinkovit sistem, ki z edinstvenimi funkcijami pripomore k boljši izmenjavi informacij z vašimi zaposlenimi. Spletna in mobilna aplikacija predstavljata interno družbeno omrežje vašega podjetja, ki se prilagaja potrebam poslovanja.

Intranet omogoča enostavno informiranje tako v majhnih podjetjih kot tudi v razpršenih mednarodnih korporacijah, informacije pa je mogoče enostavno deliti v več jezikih. Uredniki internega portala imajo možnost objavljati vsebine, galerije ali videoposnetke, zaposleni pa lahko objavljene vsebine komentirajo in všečkajo. Objavljati je mogoče v različne skupnosti, tako da se vsakemu zaposlenemu vedno prikaže ustrezna vsebina glede na njegove nastavitve, objave pa lahko tudi časovno planiramo.

Preko AD (Active Directory) integracije in SSO (Single Sign On) sistema ima vsak zaposleni takoj na voljo sebi prilagojeni profil. Zaposleni so enostavno vključeni v dogajanje znotraj podjetja, vsak zaposleni pa lahko izraža svoje mnenje o posameznem dogodku ali vsebini. Na takšen način gradimo pripadnost in zaposlene povezujemo s podjetjem. Platforma spodbuja demokratizacijo, funkcije družbenih omrežij pa omogočajo igrifikacijo delovnega okolja.

Komu je BISoN namenjen?

BISoN je še posebej primeren za podjetja, ki so fizično razdrobljena v več poslovnih enot ali celo držav ter za vsa podjetja, ki so uvedla režim dela od doma. Omogoča večjezično komuniciranje in segmentirane komunikacije glede na oddelke, poslovalnice ali državo, predvsem pa olajša pretok informacij v podjetjih z več kot 50 zaposlenimi.

Vrsta naprednih možnosti

BISoN primarno rešuje problematiko internega komuniciranja znotraj podjetja. Vendar to ni vse. Na voljo so še funkcionalnosti, ki lajšajo vsakodnevno interno poslovanje in so sestavni del klasičnih intranet portalov. Rezervacijski moduli omogočajo pregledno rezervacijo in upravljanje sejnih sob, voznega parka, počitniških kapacitet, dogodkov in drugo. Intranet portal vsebuje tudi rešitve, ki lajšajo vsakodnevno organizacijo dela, kot so prikaz lokalnega vremena, lokalnih prometnih razmer, vsebuje pregleden imenik zaposlenih, skupni koledarski vmesnik, galerije dogodkov, omogoča distribucijo dokumentov zaposlenim in še veliko več.

Sistem je podprt s sodobnimi tehnološkimi rešitvami, kot npr. Active Directory dostop, integracijo s Sharepointom, semantičnim iskalnikom po vseh vsebinah, možnostjo prikazovanja vsebin na TV prikazovalnikih, razvili pa so tudi posebno mobilno aplikacijo za dostop preko tablice ali pametnega telefona.

Izboljšajte interno komuniciranje z zaposlenimi!

BISoN se lahko namesti na vašo infrastrukturo, lahko pa se odločite tudi za gostovanje v oblaku. Za več informacij obiščite www.bison.cloud, jih kontaktirajte na 082 001 771 ali jim pišite na info@editor.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
BISoN

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Editor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Editor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Editor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku