Editor d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 44087888
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1648098000
Št. zaposlenih:
9
Transakcijski račun:
SI56 1910 0001 0199 798
Osnovna dejavnost:
J62 Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Tomaž Jug, Igor Cej

Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno prodajo in elektronsko poslovanje na enem mestu. Večino projektov izvajamo na lastnih rešitvah katere nam omogočajo hiter in stroškovno učinkovit razvoj, ter visoko stopnjo informacijske varnosti. V preteklih letih smo prejeli vrsto priznanj za inovativnost, aktivno pa sodelujemo z domačim poslovnim ekosistemom. Rešitve ki jih nudimo segajo od B2C ter B2B spletne prodaje, ekstranet in intranet portalov, plačilnih sistemov pa vse do sodobnih spletnih CRM in ERP rešitev.

editor

GO.Shop – Spletna trgovina na ključ

V podjetju Editor smo specializirani za razvoj B2C in B2B spletnih trgovin. Veliko domačim in tujim podjetjem nudimo celotni nabor storitev in rešitev za podporo spletni prodaji, vse od oblikovanja, programiranja in vzdrževanja spletnih trgovin, podpora plačilnim sistemom in integracije v različne ERP rešitve.

Odoo – Vodilni odprtokodni ERP

Z razvojem rešitev na osnovi Odoo ERPja smo se začeli ukvarjati že leta 2013. Kot uradni Odoo partner nudimo rešitve na osnovi tako Enterprise kot Community različice. Poleg storitev implementacije in svetovanaj se pa tudi ukvarjamo z razvojem lokalizacijskih modulov, kot so e-računi, potni nalogi, računovodska poročila itd., Ki nam omogočajo, da vse svoje poslovanje lahko prestavimo na Odoo.

BISoN – Družbeni intranet portal

BISoN predstavlja novo generacijo intranet poslovnih portalov, ki se prvenstveno uporabljajo za interno komuniciranje v podjetju. Rešitev je primerna za majhna, srednja in velika podjetja, poleg internega komuniciranja, pa s pomočjo BISoNa lahko digitaliziramo tudi veliko drugih poslovnih procesov ki so značilni za klasične intranete.

Več o digitalnih rešitvah za spletno prodajo na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Editor d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Editor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.