Računalništvo, telefonija
16.12.2004 09:27

Deli z drugimi:

Share

Barvna Kyocera za zahtevna pisarniška okolja

Xenon forte sporoča, da je tudi v Sloveniji na voljo nov Kyocerin barvni laserski tiskalnik A3, FS-C8026N, ki je namenjen profesionalnemu tiskanju v velikih oddelkih in delovnih skupinah. FS-C8026N tiska v barvnem in črno-belem načinu s hitrostjo 26 strani na minuto. Novi tiskalnik je zasnovan na tehnologiji ECOSYS, ki uporablja sestavne dele z dolgo življenjsko dobo in toner kot edini potrošni material. Z uporabo tehnologije ECOSYS zagotavlja FS-C8026N najnižje stroške tiskanja v svojem razredu, in sicer pri tiskanju v črno-belem in barvnem načinu.

Poleg visoke hitrosti tiskanja, ki znaša v črno-belem in barvnem načinu 26 strani v minuti, FS-C8026N delovno učinkovitost povečuje tudi s kratkim časom izpisa prve strani, ki znaša 9 sekund. Hitro delovanje zagotavlja tehnologija enega prehoda, kjer se nanašajo vse štiri barve hkrati. Z namestitvijo dodatnega modula za obojestransko tiskanje pa se doseže praktično enaka hitrost tiskanja kot pri tiskanju enostranskih dokumentov.

FS-C8026N je v osnovi opremljen s 650-listnim podajalnikom papirja, shrambne zmožnosti se lahko nadgradijo še s tremi dodatnimi podajalniki, ki skupno omogočajo shranjevanje do 4.150 listov. Podajalniki papirja na novem Kyocerinem tiskalniku so istočasno združljivi tudi z barvno večfunkcijsko napravo KM-C2630 in ostalimi Kyocerinimi večfunkcijskimi napravami. Vsestransko uporabo tiskalnika povečujeta dva dodatna 3.000-listna zaključevalnika dokumentov. Enega od zaključevalnikov je možno nadgraditi še s 5 poštnimi predali in luknjalnikom, ki omogoča tudi zgibanje in spenjanje dokumentov.

Kyocerina tehnologija ECOSYS zagotavlja rast prihrankov z večanjem obsega tiskanja. FS-C8026N namreč ponuja največjo mesečno obremenitev 100.000 barvnih in črno-belih izpisov. Tonerska kartuša zagotavlja natis kar 20.000 strani A4 pri 5-odstotni pokritosti, s čimer zmanjšuje potrebe glede posegov uporabnikov, zaloge tonerja in s tem poenostavitev postopkov naročanja.


Prijavi napako v članku