Telefoni
22.01.2021 10:15
Posodobljeno 13 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Asus napovedal prihod najboljšega telefona za igre

Najboljši telefon za igranje iger naj bi bil predstavljen med 21. marcem in 19. aprilom.
Najboljši telefon za igranje iger naj bi bil predstavljen med 21. marcem in 19. aprilom.

Sredi lanskega leta je podjetje Asus ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon ROG Phone 3, ki je pisan na kožo predvsem ljubiteljem iger. Opremljen je z naprednim zaslonom s 16,7 centimetrsko oziroma 6,59-palčno diagonalo in ločljivostjo FHD+, ki lahko slike izrisuje s povprečno frekvenco 144 sličic na sekundo, kar še dodatno izboljša kakovost igranja akcijskih iger. Celoto dopolnjuje mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G z naprednim sistemom hlajenja GameCool 3. Novinec lahko razpolaga z do 16 gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR5 in vgrajenim pomnilnikom z 256 oziroma 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

Pametni mobilni telefon Asus ROG Phone 3 pa bo kmalu dobil dostojnega naslednika, ki bo opremljen s prodajno oznako ROG Phone 4 ali morda celo ROG Phone 5, saj številka 4 na Kitajskem velja za nesrečno. Čeprav podjetje Asus še ni razkrilo podrobnosti o novem pametnem mobilnem telefonu, so poznavalci prepričani, da bo ta skoraj zagotovo temeljil na osnovi mobilnega procesorja Snapdragon 888, dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa mu bo zagotavljala baterija kapacitete 6.000 miliamper ur. To bomo lahko hitro polnili z močjo kar 65 vatov.

Novi igričarski pametni mobilni telefon Asus ROG Phone naj bi bil na voljo v dveh različicah, in sicer s sistemskim pomnilnikom kapacitete 12 in 16 gigabajtov. Za zajem fotografij in videoposnetkov pa naj bi bilo na voljo slikovno tipalo ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Več o novincu pa bomo izvedeli med 21. marcem in 19. aprilom, ko bo novost uradno tudi najavljena.


Prijavi napako v članku