Telefoni
03.04.2015 11:46

Deli z drugimi:

Share

Asus napada z izjemnim kompaktnim prenosnikom Chromebook Flip

Prenosnik Asus Chromebook Flip je mogoče uporabljati ob vseh priložnostih.
Prenosnik Asus Chromebook Flip je mogoče uporabljati ob vseh priložnostih.

Da so prenosni računalniki Chromebook izjemno priljubljeni med uporabniki je pokazala že marsikatera doslej opravljena raziskava prodaje prenosnikov. V letošnjem letu bo njihova priljubljenost zagotovo še večja, zato so se pri podjetju Asus odločili, da zanje pripravijo izjemen prenosnik Chromebook Flip, ki ga je mogoče uporabljatiob vseh priložnostih, saj je opremljen z 10,1-palčnim (25,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, ki ga lahko prosto vrtimo za kot 360 stopinj.

Izjemno zanimivi prenosni računalnik Asus Chromebook Flip je na voljo v dveh različicah, pri čemer je šibkejši opremljen z dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov, zmogljivejši pa razpolaga s štirimi gigabajti pomnilnika in z do 32 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Novinca razpolagata še z brezžičnima povezavama Wi-Fi in Bluetooth, bralnikom kartic microSD, dvema podatkovnima vmesnikoma USB 2.0 ter video izhodom miniHDMI. Vsa elektronika je zapakirana v ohišje iz aluminija, ki novosti daje profesionalni izgled in je odporna na padce in udarce.

Maloprodajna cena prenosnikov Asus Chromebook Flip je nadvse zanimiva. Za cenejši model z dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov ameriški trgovci zahtevajo preračunanih 230 evrov, za zmogljivejši s štirimi gigabajti pomnilnika in z do 32 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov pa zgolj preračunih 255 evrov. Upajmo, da bosta novinca kmalu naprodaj tudi pri nas.


Prijavi napako v članku