Strojna oprema
15.04.2008 13:11
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Asus EEE PC in Instant Internet pri Mobitelu

Mobitel je svojim naročnikom ponudil zanimivo kombinacijo prikupnega, trendovskega prenosnika Asus EEE PC ter zmogljivega Instant Interneta. Mobitelovim naročnikom je odslej na voljo prikupen in trendovski prenosnik Asus EEE PC, ekskluzivno v beli barvi ohišja. Spremlja ga pločevinka z zmogljivo podatkovno rešitvijo Instant Interneta, prenosnik pa je že opremljen z vsemi potrebnimi gonilniki in nastavitvami.

Asus EEE PC je na voljo v kompletu z modemom Option GlobeTrotter iCon 7.2. Akcijska cena ob podaljšanju/sklenitvi 24-mesečnega naročniškega razmerja in hkrati uporabi Itak interneta XL znaša 299 EUR, ob uporabi Giga prenosa podatkov pa 279 EUR.

Prenosnik Asus EEE PC je izjemno enostaven za uporabo, opremljen je s kamero, vmesnikom WLAN in programsko opremo za ogled spletnih strani, upravljanje z dokumenti in e-pošto ter z naborom aplikacij za delo in zabavo. Prenosnik je zaradi majhnih mer in teže (pod 1 kg) izjemno mobilen, primeren tudi za mlajše uporabnike.

Več informacij o ugodnostih in ponudbi lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700 700, v Mobitelovi prodajni mreži ter na spletni strani www.mobitel.si.


Prijavi napako v članku