Telefoni
02.11.2016 12:02

Deli z drugimi:

Share

Apple razmišlja o treh telefonih iPhone?

Podjetje Apple naj bi ponudilo v prodajo še iPhone, opremljen s 5-palčnim zaslonom!
Podjetje Apple naj bi ponudilo v prodajo še iPhone, opremljen s 5-palčnim zaslonom!

Čeprav je od predstavitve pametnih mobilnih telefonov iPhone 7 in iPhone 7 Plus minilo le dva meseca, na spletu najdemo vse več govoric povezanih z njihovimi nasledniki. Ker bo v naslednjem letu pametni mobilni telefon iPhone praznoval že okroglo desetletnico, so poznavalci prepričani, da nas bo podjetje Apple presenetilo z novim modelom priljubljenega telefona. To pomeni, da bi podjetje iz Cupertina lahko predstavilo kar tri nove pametne mobilne telefone iPhone.

Čez slabo leto dni naj bi podjetje Apple poleg pametnega mobilnega telefona iPhone opremljenega s 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) in 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom, predstavilo še model, ki naj bi bil opremen s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom. Vsi trije novi modeli naj bi imeli ohišje izdelano iz stekla, pri čemer bo največji model razpolagal z ukrivljenim zaslonom, gumb »Domov« pa naj bi bil vgrajen neposredno pod zaščitno steklo. Poleg tega naj bi novinci omogočili napredne biometrične možnosti ter možnost brezžičnega polnjenja mobilne naprave.

Večji model pametnega mobilnega telefona iPhone 8 bo opremljen z dvema digitalnima fotoaparatoma, ki bodo omogočali optično povečavo in zameglitev ozadja pri fotografiranju, kar pomeni, da bo z njim mogoče zajemati nadvse kakovostne fotografije in videoposnetke. Novosti bodo seveda opremljene še z zmogljivejšim procesorjem in grafično kartico, najmanjša količina pomnilnika za shranjevanje podatkov pri najcenejšem modelu pa naj bi še vedno znašala 32 gigabajtov.


Prijavi napako v članku