Strojna oprema
02.11.2006 13:39

Deli z drugimi:

Share

AOpen z novim računalniškim sistemom XC Cube

Najnovejši AOpnov računalniški sistem XC Cube EZ945 (C) je eden prvih, ki omogoča delovanje z najnovejšim Intelovim procesorjem Core 2 Duo (Conroe) ter nudi podporo za delovanje operacijskega sistema Windows Vista. S kompaktnim ohišjem in z naprednimi tehnologijami zagotavlja nov sistem najboljšo zmogljivost 64-bitne obdelave podatkov.

AOpnov sistem je prilagojen za delovanje z vsemi Intelovimi procesorji s podnožjem LGA775, od procesorjev Core 2 Duo (Conroe) in Core 2 Extreme do Pentium D, Pentium 4 ter Celeron D. Izbira procesorja je tako prepuščena uporabnikom in je odvisna od finančnih možnosti ter zahtev po zmogljivosti sistema. Poleg nabora čipov Intel i945G zagotavlja sistem XC Cube EZ945 (C) delovanje pri 1066 MHz FSB in DDR II 533/667 MHz RAM, vse do velikosti 4 gigabajtov, kar zadovoljuje različne potrebe uporabnikov.

Sistem je opremljen z 275-vatnim napajalnikom, ki zadostuje za delovanje vseh srednje do visoko zmogljivih grafičnih kartic in dodatnih kartic. Omogoča povezavo z izjemno hitrim LAN-omrežjem s hitrostjo prenosa podatkov 1 GB/s. Vgrajene ima štiri vmesnike SATA2, osem vmesnikov USB 2,0, tri vmesnike IEEE 1394 ter po eno režo PCI-E x16 in PCI. AOpnov sistem podpira tudi 7.1-kanalski izhod za zvok, vgrajena pa je Intelova grafična kartica GMA950. Na voljo je tudi kartica z video izhodom, ki podpira visoko ločljivost in signal HDTV za zagotavljanje najboljšega zvoka in slike. AOpnove tehnologije tako zagotavljajo najboljše okolje za delovanje sistema XC Cube EZ945 (C), vključno z vgrajenim visoko zmogljivim procesorjem Intel Core 2 Duo (Conroe).


Prijavi napako v članku