Računalništvo, telefonija
05.07.2012 12:12

Deli z drugimi:

Share

Amis uvedel mobilno storitev Amis MobiaTV

Amis z uvedbo mobilne televizije omogoča spremljanje TV programov na računalniku in na mobilnih napravah, v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih.
Amis MobiaTV je mobilna televizija, ki omogoča spremljanje 50 TV-programov na  osebnem računalniku, prenosniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu.
Amis MobiaTV je mobilna televizija, ki omogoča spremljanje 50 TV-programov na osebnem računalniku, prenosniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu.

Amis MobiaTV je mobilna televizija, ki omogoča spremljanje 50 TV-programov na osebnem računalniku, prenosniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. Na voljo je vsem naročnikom Amis Televizije v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih. Amis MobiaTV tako zlahka nadomesti potrebo po dodatnem TV sprejemniku, saj lahko družinski člani gledajo TV-programe kjerkoli in kadarkoli v stanovanju ali zunaj na prostem. Amisova mobilna televizija je za naročnike Amis Televizije do konca leta brezplačna in to kar za 5 družinskih članov.

Amisova mobilna televizija je trenutno na voljo vsem naročnikom storitve Amis Televizija in deluje v kateremkoli internetnem in mobilnem omrežju. Amis MobiaTV odlikujeta enostaven in pregleden vmesnik za preprosto upravljanje z aplikacijo in ogled TV vsebin ter izjemno hitro preklapljanje med programi. Možna je tudi zaustavitev predvajanja žive oddaje do 15 minut s funkcijo Pavza. Za brezmejno TV-zabavo zadostuje že minimalna internetna povezava, saj aplikacija MobiaTV deluje že na prenosni hitrosti 150 kbps. Prednost aplikacije je inteligentni sistem za samodejno prilagajanje višji hitrosti prenosa in s tem zagotovitev še večje kakovosti slike. Ne glede na to ali gre za brezžično povezavo, povezavo preko mrežnega kabla ali preko mobilnega omrežja, je možno spremljanje TV-programov na 5 napravah hkrati. Poleg odličnega nabora TV-programov, prinaša Amis MobiaTV tudi slikovni mrežni spored po oddajah, za še hitrejši in atraktivnejši pregled aktualnih TV oddaj in vsebin.

Dodatna ugodnost za naročnike AmisMobila je, da lahko izvrstne programe Amis MobiaTV iz meseca v mesec spremljajo preko mobilnega omrežja Si.mobil tudi do 15 ur povsem brezplačno.

Pot do storitve Amis MobiaTV je preprosta, uporablja se prek prenosnika, osebnega računalnika ali pa se namesti na tablični računalnik ali pametni telefon. Do spletne aplikacije lahko uporabniki dostopajo prek naslova www.tv.si. Amis MobiaTV pa je na voljo tudi prek mobilnih aplikacij, za operacijski sistem Android si uporabniki aplikacijo enostavno prenesejo iz spletne trgovine Google Play. Aplikacija za operacijski sistem iOS pa bo na voljo v nekaj dneh.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku