Računalništvo, telefonija
07.02.2020 05:23
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcijska kamera za zgolj 18 evrov

Akcijska kamera AT-G100 je lahko naša že za zgolj 17,99 evrov.
Akcijska kamera AT-G100 je lahko naša že za zgolj 17,99 evrov.

Vedno več tistih, ki se ukvarjajo z adrenalinskimi športi, prisega na akcijske kamere, saj so te cenovno vse bolj dostopne. Poleg adrenalinskih odvisnikov se za nakup odloča veliko ljubiteljev športa in narave. Kamere so odporne na padce, udarce in vodo. Ker priljubljenost tovrstnih kamer neprestano narašča, so se pri spletnem trgovcu Cafago odločili, da akcijsko kamero ponudijo po nadvse ugodni ceni.

Pri spletnem trgovcu Cafago so ponudili v prodajo akcijsko kamero AT-G100, zanjo pa je treba odšteti zgolj 17,99 evrov. Novost je na prodaj na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-d7663.html?aid=novice, akcijska ponudba pa velja zgolj do konca februarja. Poštnina je pri tem izdelku zastonj, zato je ponudba še toliko bolj mamljiva.

Akcijska kamera AT-G100 omogoča zajem videoposnetkov v ločljivosti do 1920 x1080 slikovnih točk s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo. Z vodoodpornim ohišjem se lahko potopite do 30 metrov pod vodno gladimo. Seveda jo lahko uporabljate kot kamero ali kot fotoaparat. Baterija bo potrebna polnjenja po približno 160 minutah uporabe, polnjenje pa bo trajalo od dveh pa do največ tri ure. Vanjo lahko vstavite spominsko kartico z do 32 GB prostora za shranjevanje, kompatibilna pa je tako z operacijskim sistemom Android kot iOS.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku