Računalništvo, telefonija
15.04.2015 09:19

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete pametno označevanje na vašem delovnem mestu?

Ja, tudi za označevanje obstaja aplikacija, pametno z Brother iPrint&Label. Glede na dejstvo, da je uporaba pametnih telefonov in tablic na delovnem mestu dnevno v porastu, imajo zaposleni zdaj možnost oblikovanja in tiskanja nalepk iz svojih mobilnih naprav z uporabo aplikacije Brother iPrint&Label.
WiFi naprava za nalepke Brother PT-P750W
WiFi naprava za nalepke Brother PT-P750W

Brezplačna aplikacija deluje z novejšimi Brother P-touch in QL-tiskalniki nalepk, ki omogočajo WiFi povezavo (QL-710W, QL-720NW in PT-P750W) in so bili razviti prav za omogočanje boljše povezljivosti. Programska oprema aplikacije omogoča hitro in enostavno ustvarjanje nalepk, saj vsebuje predloge za pošiljke, priponke z imeni ter različne znake, dodate pa lahko tudi črtne kode, grafike in fotografije.

Andrej Zalokar, regionalni vodja za Slovenijo Hrvaško in BiH, je povedal: “Vse več ljudi na svojem delovnem mestu službeno uporablja pametne telephone in tablice. Zagotavljanje nemotenega dela glede povezljivosti njihovih mobilnih naprav z ostalo tehnologijo je torej nujno. Z našimi novimi WiFi modeli je označevanje prepričljivo postalo še bolj pametno. So hitri in najbolj povezljivi v svojih vrstah ter omogočajo zares enostavno označevanje na delovnem mestu.”

P-touch P750W je prva naprava za označevanje Brother, ki ponuja NFC-tehnologijo (Near Field Communication oz. polje bližnje komunikacije) – da se je lahko enostavno “dotaknete za povezavo” z drugo napravo. Odlična je za souporabo v pisarni in ponuja možnost tiskanja iz računalnika, Mac-a, pametnih telefonov in tablic. Prav tako uboraba naprave PT-P750W ni omejena le na pisarno, saj ima možnost napajanja z baterijo. Zamislite si tiskanje nalepk kjerkoli, kadarkoli in kdorkoli.

P-touch serija naprav izdeluje profesionalne laminirane nalepke, ki so idealne za težke pogoje, saj so odporne na drgnjenje, vodo, kemikalije in sončno svetlobo. Brother QL-serija naprav pa proizvaja nalepke iz papirja in filma, prilagodljivih oblik in se uporabljajo predvsem za priponke z imeni in za naslove poštnih pošiljk, ki jih lahko prenesemo neposredno iz programov Office.

Da bi pomagali podjetjem pri označevanju, je Brother pripravil -50 % na cene naprav P-touch P750W in QL-710W v mesecih april, maj in junij 2015.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več