Triki in nasveti
23.01.2015 15:20

Deli z drugimi:

Share

WhatsApp odslej še v spletnem brskalniku

Izjemno priljubljena storitev WhatsApp je pridobila podporo za spletne brskalnike osebnih računalnikov!
Izjemno priljubljena storitev WhatsApp je pridobila podporo za spletne brskalnike osebnih računalnikov!

Mobilna aplikacija WhatsApp vse bolj pridobiva na priljubljenosti, saj ji programerji podjetja Facebook dodajajo nove funkcionalnosti kot po tekočem traku. Izjemno priljubljena storitev je tokrat pridobila podporo celo za spletne brskalnike osebnih računalnikov, kar pomeni, da je združljiva z vsako napravo na svetu, ki ima dostop do svetovnega spleta in ima nameščen Googlov spletni brskalnik Chrome. Kmalu pa naj bi bila novost na voljo še za uporabnike preostali spletnih brskalnikov.

Uporaba novosti je sila preprosta, saj zadošča, da uporabnik obišče spletno stran na naslovu bit.ly/WhatsApp-Chrome in s pametnim mobilnim telefonom skenira kodo QR, ki služi kot vmesnik za aktivacijo. Po uspešno izvedeni aktivaciji se nam v okviru spletnega brskalnika prikažejo vsi stiki, s katerimi lahko pričnemo takoj komunicirati. Trenutno so podprti pametni mobilni telefoni Android, BlackBerry, Windows Phone in celo Nokia S60, medtem ko Applovih pametnih telefonov zaradi omejitev mobilnega operacijskega sistema iOS ni med njimi.

V primeru težav pri namestitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50