Digitalizacija
Poslovne rešitve
25.09.2021 12:41

Deli z drugimi:

Share

Advant predstavil Schneider Electricove rešitve za podatkovne centre

Partner podjetja Schneider Electric na slovenskem trgu, podjetje Advant je pretekli teden sodelovalo na konferenci Data center, ki je potekala na Gospodarskem razstavišču.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.

Advant je tako v plenarnem kot sekcijskem delu konference izpostavil in predstavil najnovejše vrhunske programske in strojne rešitve, ki jih Schneider Electric ponuja upravljavcem podatkovnih centrov; to so rešitve Ecostruxure IT Advisor in model UPS Galaxy VL.

Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov. Obenem je tudi predstavil, kako zgraditi trajnostne in učinkovite podatkovne centre z učinkovito modularno in zanesljivo strojno opremo Schneider Electrica.

Namen Schneider Electrica je spodbuditi vse, da čim bolje izkoristijo razpoložljivo energijo in vire ter tako prispevajo k napredku in trajnosti za vse. Ta koncept imenujemo “Life Is On“.

Njihovo poslanstvo je biti vaš digitalni partner za trajnost in učinkovitost.

Digitalno preobrazbo usmerjajo tako, da povezujejo vodilne svetovne energetske procese in tehnologije, vključno s povezovanjem izdelkov od končne točke do storitev v oblaku, kontrole, programske opreme in storitev, ki pokrivajo celotno življenjsko dobo izdelka in tako omogočajo integrirano upravljanje gospodinjstev, zgradb, podatkovnih centrov, infrastrukture in industrije.

So globalno podjetje z največjim posluhom za lokalno. So zagovorniki odprtih standardov in partnerskih ekosistemov, ki si prizadevajo polno udejanjiti naš temeljni namen ter vrednote vključenosti in opolnomočenja.

Obiščite www.se.com/si/sl/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
hramba podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več