Telefoni
03.09.2014 17:41
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung razkriva svet mobilne navidezne resničnosti z Gear VR

Samsung in Oculus skupaj ustvarila prvi splošno dostopen mobilni naglavni sistem za navidezno resničnost, ki je optimiziran za uporabo z Galaxy Note 4.
Samsung razkriva svet mobilne navidezne resničnosti z Gear VR
Samsung razkriva svet mobilne navidezne resničnosti z Gear VR

Samsung Electronics je danes predstavil Samsung Gear VR Innovator Edition, novo pridobitev v svoji skupini izdelkov nosljive tehnologije. Gear VR poganja Oculusova tehnologija, z njim pa se bodo uporabniki potopili v kinematografski svet navidezne resničnosti. Ponuja nov način uživanja v mobilnih vsebinah in utrjuje Samsungovo vodilno vlogo na področju nosljivih naprav.

Samsungovo sodelovanje z Oculusom, podjetjem v lasti Facebooka, ki je vodilno na področju razvoja tehnologije navidezne resničnosti, prinaša presunljivo izkušnjo navidezne resničnosti na mobilno napravo.

Samsungov Gear VR kombiniramo z Galaxy Note 4, ki ima izjemen14,5-cm zaslon Quad HD Super AMOLED. Ta par naprav prinaša neprekosljivo vizualno izkušnjo. Z Gear VR lahko imamo najboljši sedež v kinu, se prestavimo na koncertni oder s polno 360-stopinjsko 3D sliko ali uživamo v igrah kot še nikoli doslej – v pravljičnih svetovih, kjer domišljija postane resničnost. Samsungova tehnologija zaslonov Super AMOLED, ki ji ni para, ter Oculusova tehnologija navideznih svetov ustvarita izkušnjo, ki je bo presunila vse – in vse to zgolj na mobilni napravi.

Gear VR je udoben, saj je izdelan iz oblazinjenih in lahkih materialov. Deluje popolnoma brezžično, zato uporabniki niso ‘privezani’ za računalnik, medtem ko uživajo v potovanju v namišljene svetove. Vsebine bodo raznolike: od iger, 360-stopinjskih videov, filmov do izobraževalnih vsebin, prispevali pa jih bodo vrhunski ustvarjalci digitalnih vsebin.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več