Hi-fi sistemi
19.08.2014 21:15

Deli z drugimi:

Share

Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Prazna baterija na mobilnem telefonu s Philipsovimi brezžičnimi zvočniškimi postajami ni več ovira za uživanje v glasbi, saj naprave omogočajo hkratno pretakanje glasbe in polnjenje telefonov s sistemom Android, vsebine pa predvajajo tudi prek tehnologije Bluetooth.
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Baterije na pametnih telefonih se nam navadno izpraznijo ravno takrat, ko to najmanj potrebujemo. S Philipsovimi zvočniškimi lahko hkrati polnimo svoj mobilni telefon in predvajamo glasbo. S priključkom FlexiDock zagotavljajo popolno prilagodljivost za vse telefone s sistemom Android, saj ga preprosto premikamo levo in desno oziroma ga zavrtimo glede na pozicijo priključka na telefonu. Prazna baterija tako ni več ovira za uživanje v glasbi.

Glasbo lahko predvajamo tudi brezžično preko tehnologije Bluetooth. Ta omogoča preprosto povezavo ne le s telefonom, ampak tudi z iPodom, iPadom, drugimi tabličnimi računalniki in prenosniki.

Modela postaj AS860 in AS360/12 vsebujeta izboljšan sistem Bluetooth®-aptX®, ki zaradi dobre povezave zagotavljata še bolj bogat, mogočen in čist zvok. Zvočniško postajo AS860 odlikuje tudi tehnologija NFC, ki omogoča še bolj preprosto povezovanje, saj jo lahko s poljubno napravo povežemo le z dotikom na označen prostor NFC. Prek izhoda USB pa lahko polnimo in predvajamo zvok tudi z drugih naprav.

Postaji delujeta tudi na izmenični tok ali baterijo, ki zdrži kar do 8 ur, zato sta primerni za zabave in piknike, kadar jih želimo popestriti z glasbo.

Manjši model zvočniške postaje AS130, prav tako s tehnologijo Bluetooth, pa odlikuje še ura z jasnim prikazom časa. Postaja je zato idealna za uporabo na nočni omarici. Tako se lahko prebudimo ob najljubši skladbi in napolnjenem telefonu.

Modeli Philipsovih zvočniških postaj so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah AS130/12: 79,99 EUR; AS360/12: 129,99 EUR in AS860/12: 179,99 EUR.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več