Triki in nasveti
08.01.2014 10:49
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z enim klikom do upravljavskih pravic na Androidu

Pridobitev upravljavskih oziroma "root" pravic na pametnih mobilnih telefonih Android je bila še pred kratkim bolj kot ne le v domeni naprednejših uporabnikov, danes pa temu ni več tako. Z uporabo programske opreme Kingo Android ROOT je namreč pridobitev upravljavskih pravic postala otročje lahka naloga.
Pridobitev upravljavskih pravic na mobilnih napravah Android še nikoli ni bila enostavnejša!
Pridobitev upravljavskih pravic na mobilnih napravah Android še nikoli ni bila enostavnejša!

V spletni trgovini Google Play je iz dneva v dan na voljo vedno več mobilne programske opreme, ki za delovanje potrebuje t. i. “root” dostop. Tu gre dejansko za upravljavske pravice, s katerimi pridobimo več možnosti uporabe pametnega mobilnega telefona Android. Poleg tega upravljavske pravice potrebujemo tudi v primeru, ko želimo na mobilno napravo namestiti novo različico mobilnega operacijskega sistema Android, ki je naš ponudnik mobilnih storitev še ne podpira.

Medtem ko je bila pridobitev upravljavskih pravic na pametnih mobilnih telefonih Android še pred kratkim bolj kot ne le v domeni naprednejših uporabnikov, danes temu ni več tako. Z uporabo programske opreme Kingo Android ROOT je namreč pridobitev upravljavskih pravic postala otročje lahka naloga. Program Kingo Android ROOT je dosegljiv s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/AndRoot in je namenjen uporabnikom operacijskih sistemov Windows. Novost je sila enostavna za uporabo in podpira bogato paleto pametnih mobilnih telefonov vodilnih proizvajalcev, kot so Google, HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Lenovo, Acer in še mnogo drugih. Program za nameček poskrbi še za samodejno namestitev ustreznih gonilnikov.

Čeprav je uporaba programske opreme Kingo Android ROOT nadvse enostavna, vam priporočamo, da se predhodno seznanite s prednostmi in slabostmi upravljavskih pravic (npr. prenehanje delovanja mobilne naprave). V primeru težav ali dvomov pa lahko seveda vedno računate na pomoč uporabnikov Foruma Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667