Telefoni
11.10.2013 06:10

Deli z drugimi:

Share

LG presenetil s prvim upogljivim mobilnikom

Podjetje LG Electronics naj bi v prvi polovici naslednjega leta kot prvo ponudilo v prodajo upogljiv mobilnik, ki bo izjemno odporen na padce in udarce. Novost bo dejansko razpolagala z upogljivim 6-palčnim zaslonom, ohišjem, elektroniko in celo baterijo v obliki upogljivega kabla.
Prvi upogljivi pametni mobilni telefon podjetja LG bo zagotovo šel v prodajo kot za stavo!
Prvi upogljivi pametni mobilni telefon podjetja LG bo zagotovo šel v prodajo kot za stavo!

Podjetje Samsung je pred kratkim najavilo, da bo kot prvo ponudilo v prodajo mobilnik Galaxy Rounds s tovarniško upognjenim ohišjem, ki je opremljen s 5,7-palčnim upogljivim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk (http://bit.ly/G-Round). Podjetje LG Electronics pa mu ni dolgo ostalo dolžno, saj je za prihodnje leto napovedalo prihod prvega upogljivega mobilnika. Novost bo dejansko razpolagala z upogljivim zaslonom, ohišjem, elektroniko in celo baterijo, ki bodo odporni na padce in udarce.

Prvi upogljivi pametni mobilni telefon podjetja LG Electronics bo temeljil na osnovi 6-palčnega (15,2-centimetrskega) upogljivega zaslona, ki bo tehtal borih sedem gramov ter bo izjemno odporen tako na padce kot udarce. Novost bo namreč temeljila na osnovi tehnologije OLED, medtem ko bo za zaščito aktivne matrike skrbela izredno tanka plast iz poliamida, ki bo nadvse odporna na padce, praske in udarce. Baterija novosti bo po vsej verjetnosti izdelana na osnovi prve upogljive litij-ionske baterije v obliki kabla, saj je podjejte LG Chem pred kratkim najavilo pričetek njene množične proizvodnje (http://bit.ly/LG-Chem).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,