Računalništvo, telefonija
06.03.2013 16:57

Deli z drugimi:

Share

D-Link LTE usmerjevalnik podaljša domet 4G na različne naprave

D-Link LTE usmerjevalnik podaljša domet 4G na različne naprave
D-Link LTE usmerjevalnik podaljša domet 4G na različne naprave

D-Link je v Londonu predstavil svoj revolucionarni 4G LTE usmerjevalnik, ki naročnik 4G povezav omogoča deljenje podatkovne povezave na več različnih naprav. Novi D-Link 4G LTE (DWR-921) bo uporabnikom brez stacionarnega dostopa do interneta omogočil alternativo, hkrati pa bo tudi podjetjem z obstoječo povezavo omogočil avtomatičen preklop na 4G omrežje v primeru izpada.

Tvrtko Ljubić, regijski vodja za D-Link Adria, je povedal: »S tem ko vedno več mobilnih operaterjev ponuja storitve 4G, se pomikamo v smeri razvoja, ki bo uporabnikom vedno ponudil najboljšo povezavo na splet. Hiter dostop do spletnih storitev in vsebin v oblaku postaja vedno bolj pomemben del vsakdanjika. To je tudi razlog, zakaj se D-Link stalno trudi ljudi povezovati še bolj«.

»Novi 4G LTE usmerjevalnik bo prinesel hitro povezljivost nekaterim uporabnikom in alternativo drugim. Naš namen je, da bi s to napravo uporabnikom pomagali čim bolj izkoristiti njihove naročnine na storitve 4G, hkrati pa tudi izboljšati njihovo povezanost z ljudmi, vsebinami in storitvami,« je še dodal Ljubić.

D-Link 4G LTE usmerjevalnik je enostaven za namestitev in deluje z vsemi večjimi 4G mobilnimi operaterji. Enostavno vstavite vašo SIM kartico in izberite mobilnega operaterja v namestitvenem čarovniku. Funkcije Wireless N and in vgrajena Ethernet povezljivost omogočata, da se lahko številne naprave povežejo in si delijo dostop do interneta, s tem pa tudi ni več potrebe za posamezne prijave v operaterjevo omrežje.

LTE Router je opremljen z najnovejšo omrežno varnostjo, s čimer pomaga preprečiti nedovoljeno porabo

pasovne širine, kar je priročno predvsem za podjetja. Zmožnost vgradnje 4G omrežja kot alternative ali varovalnega omrežja za stacionarne storitve je unikatna strategija za zmanjšanje tveganj izpadov pri manjših podjetjih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več