Telefoni
20.02.2013 06:01

Deli z drugimi:

Share

Supermobilnik Samsung Galaxy S4 tudi v miniaturni izvedbi

Najnovejše spletne govorice namigujejo, da bo podjetje Samsung že mesec dni po pričetku prodaje mobilnika Galaxy S4 pričel s trženjem njegove miniaturne različice. Tu bo šlo za mobilnik Galaxy S4 mini, ki nastaja v okviru projekta »Project J Mini« in bo nasledil relativno priljubljen mobilnik Galaxy S3 mini.
Nekateri pravijo, da naj bi bil to izgled mobilnika Galaxy S IV.
Nekateri pravijo, da naj bi bil to izgled mobilnika Galaxy S IV.

Podjetje Samsung bo težko pričakovani pametni mobilni telefon Galaxy S4 po vsej verjetnosti ponudilo v prodajo že v prvi polovici aprila. Najnovejše spletne govorice pa namigujejo, da bo južnokorejski gigant že mesec dni kasneje pričel s prodajo njegove miniaturne različice. Tu bo šlo za mobilnik Galaxy S4 mini, ki nastaja v okviru projekta »Project J Mini« in bo nasledil relativno priljubljen mobilnik Galaxy S3 mini.

Čeprav podrobnosti o mobilniku Galaxy S4 mini še niso bile razkrite, poznavalci verjamejo, da bo novost imela enako obliko ohišja kot zmogljivejši brat, vendar bo v osnovi manjša in bo opremljena z manj zmogljivo strojno opremo, z digitalnim fotoaparatom nižje ločljivosti in manjšim zaslonom. Zaradi tega bo maloprodajna cena novosti pričakovano precej manjša od zmogljivejšega mobilnika Galaxy S4.

Podjetje Samsung naj bi miniaturni pametni mobilni telefon Galaxy S4 mini ponudilo v prodajo v 21. tednu letošnjega leta oziroma v tednu med 20. in 26. majem. Sprva bo ta na voljo le na Daljnem vzhodu, v drugi polovici junija pa naj bi novost zašla tudi na Staro celino, vključno v Slovenijo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178