Računalništvo, telefonija
17.12.2012 11:03
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemno svetli in izjemno ugodni projektorji InFocus

Vodilno podjetje na področju tehnologije digitalnih projektorjev – InFocus, je svojo ponudbo obogatilo z novimi projektorji, ki ponujajo visoko svetilnost ob nadvse ugodni ceni. Ob nizkih nakupnih stroških so zelo primerni za konferenčne sobe in učilnice.
Projektorje InFocus odlikuje dolga življenjska doba žarnice, kompaktna oblika in nizka cena.
Projektorje InFocus odlikuje dolga življenjska doba žarnice, kompaktna oblika in nizka cena.

Če je cena vaša prva skrb, so pri InFocusu za vas pripravili projektorja IN114 in IN116, ki pokrije vse osnovne potrebe po projektorjih ob zelo ugodni ceni. Projektorja IN114 in IN116 poleg tega odlikuje še dolga življenjska doba projektorske žarnice, zato bodo še prijaznejši za vaš žep. Enostavno vzdrževanje brez menjave filtrov, kompaktna oblika in nizka teža pa so še dodatni aduti.

Projektor IN114 prihaja z resolucijo XGA (1024×768) in svetilnostjo 2700 lumnov, malenkost dražji IN116 pa v razmerju 16:10 ponuja resolucijo WXGA (1280×800) ob enaki svetilnosti. Pri InFocusu zagotavljajo, da projektorji kljub nizki ceni zagotavljajo kakovostno sliko z realističnimi barvami na dolgi rok.

Ker je svetel prostor ključen za kakovostno delo pa so pri InFocusu poskrbeli tudi za projektorje z visoko svetilnostjo. Projektorja IN124 ter IN126 prav tako omogočata XGA in WXGA resolucije, a je njuna svetilnost kar 3200 lumnov! »Projektorji iz te serije ponujajo ogromno svetlost ob naših najcenejših cenah za 3200 lumnov«, je dejal vodja marketinga pri InFocusu – Dave Duncan. »Ti novi projektorji so odlična naložba za učilnice in konferenčne sobe, predstavljajo tehnološki vrh prikazovanja slike s povezavo HDMI in izpolnijo zahteve kupcev z visoko kakovostjo in zanesljivostjo«, je še dodal.

Poleg kakovostne slike, žarnice z odlično svetilnostjo in dolgo življenjsko dobo, tudi pri IN124 ter IN126 ne boste nikoli potrebovali menjave filtra. Projektorja sta tudi pripravljena na delo brez počitka, 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Z višino le 7 cm in zgolj 2.2 kg teže pa sta odlična izbira tudi za tiste, ki ste veliko na poti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več