Mrežna oprema
21.05.2021 12:36
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Omrežje SD-WAN: odgovor na sodobne mrežne izzive

Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje s SD-WAN

Številne organizacije so prešle na omrežje SD-WAN, ker so želele izkoristiti razpoložljivost, kakovost in zmogljivost, ki jih omrežje zagotavlja za organizacije z distribuiranimi lokacijami.

Čeprav SD-WAN omrežje predstavlja rešitev za številne težave, povezane s tradicionalnim omrežjem WAN, ki ga uporabljajo organizacije, rešitve SD-WAN večine ponudnikov opreme temeljijo na statičnem modulu in zastareli tehnologiji.

Z naraščanjem števila zaposlenih, ki delajo na daljavo, in nenehnim preusmerjanjem aplikacij na model SaaS, ki gostujejo v oblaku, postaja uporabniška izkušnja vedno bolj pomembna.

Omrežje SD-WAN z Juniper Mist AI

S pomočjo Juniper SD-WAN, ki ga poganja Mist AI umetna inteligenca, združuje rešitev SD-WAN z vpogledi in avtomatizacijo ter zagotavlja preprostost, zanesljivost in prilagodljivost – vse, kar potrebuje vaša ekipa IT v sodobnem svetu razpršenega omrežja.

Izkusite umetno inteligenco po celotnem omrežju

SD-WAN rešitve predstavljajo odgovor na sodobne mrežne izzive, s katerimi se soočajo mrežni administratorji, tako pri upravljanju omrežja WAN, kot tudi pri razvijanju njegove arhitekture in funkcionalnosti kot odgovor na hitro spreminjajoče digitalne zahteve podjetja.

Prenesite e-vodič Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje in spoznajte optimalno rešitev za vaše omrežje WAN, ter kako zagotoviti izredno uporabniško izkušnjo, ki bo vašim mrežnim administratorjem olajšala in izboljšala delo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Smart Com umetna inteligenca

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več