Telefoni
23.05.2021 06:26

Deli z drugimi:

Share

Igričarski brskalnik Opera GX tudi za mobilne naprave!

Mobilni brskalnik Opera GX Mobile je namenjen tako mobilnim napravam Android kot iOS (Apple).
Mobilni brskalnik Opera GX Mobile je namenjen tako mobilnim napravam Android kot iOS (Apple).

Opera ni ravno priljubljen spletni brskalnik za osebne računalnike, kljub temu pa gre za odličen izdelek. To še posebej drži za spletni brskalnik Opera GX, ki je namenjena ljubiteljem spletnih iger. Najpomembnejša prednost spletnega brskalnika Opera GX pred konkurenco je nedvomno možnost omejitve pasovne širine omrežja za sam brskalnik. Omejitev je koristna predvsem v primeru počasne in nestabilne povezave ali v primerih, ko se predvaja ali pretaka neka vsebina z interneta. Poleg tega nudi še vrsto uporabnih možnosti, ki se zlahka prikupijo tudi zahtevnejšim uporabnikom.

Ker pa vse več ljubiteljev iger prisega na mobilne naprave, smo nedavno končno dočakali mobilno različico priljubljenega igričarskega brskalnika Opera GX. Mobilni brskalnik Opera GX Mobile je namenjen tako mobilnim napravam Android kot iOS (Apple). Tudi ta različica spletnega brskalnika omogoča uporabniku omejevanje porabe sistemskega pomnilnika, procesorske moči in pasovne širine. Poleg tega ponuja možnost sinhronizacije barv preko funkcije Razer Chroma.

Mobilni brskalnik Opera GX Mobile za ljubitelje iger je trenutno v poskusni fazi. Več informacij o novosti in povezave za njegovo namestitev pa so na voljo na spletni povezavi https://blogs.opera.com/desktop/2021/05/opera-gx-mobile-beta/. Če obožujete mobilne igre smo prepričani, da se vam bo novi mobilni brskalnik brez težav takoj prikupil.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10