Računalništvo, telefonija
24.08.2011 12:34
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

avast! napada trg poslovne protivirusne zaščite z novo linijo izdelkov

Z novimi izdelki avast! Business Protection do še večje varnosti pri delu, manjše porabe sistemskih virov in večje produktivnosti.
avast! Business Protection
avast! Business Protection

Češki protivirusni velikan avast!, ki je svoj mednarodni ugled zgradil okoli svoje brezplačne rešitve avast! Free Antivirus, je pred kratkim najavil dolgo pričakovano rešitev za podjetja (avast! Business Protection), ki tehnološko sloni na različici 6.0 siceršnjega protivirusnega paketa (do sedaj na 4.8). Podjetja so na novo različico morala počakati malo dlje, saj naj bi razvijalcem precej težav povzročalo oddaljeno upravljanje z rešitvijo, ki je ena ključnih izboljšav paketa.

Spomnimo, avast! Izdelke po svetu uporablja zavidljivih 169 milijonov uporabnikov, ki podjetje zalagajo s precejšnjo količino povratnih informacij (telemetrija, informacije o zlonamernih kodah itd.).

Novi izdelki avast! Business Protection uporabnikom prinašajo še večjo varnost pri delu, manjšo porabo sistemskih virov in večjo produktivnost. Vse različice je možno centralno upravljati in nadzorovati, kar še dodatno olajša delo pri namestitvi izdelkov. Preko centralne konzole so dostopni in vidni vsi elementi zaščite za vsak računalnik posebej, poleg vseh opravil, pregledov in posodobitev, ki se lahko izvajajo tako lokalno kot tudi centralno. Vse različice programa za namizne sisteme so v slovenskem jeziku in zelo enostavne za uporabo. Po namestitvi na zaščito enostavno pozabimo, saj deluje v ozadju in varuje vse vitalne elemente sistema.

Kaj je novega pri avast! Business Protection?

Nova funkcija VARNO OBMOČJE bo še kako dobrodošla in cenjena pri vseh uporabnikih, ki vsakodnevno izvajajo plačilni promet preko spleta, prenašajo podatke ali kako drugače posredujejo podatke preko spleta. Vse nove programe ali aplikacije lahko uporabniki najprej zaženejo v PESKOVNIKU (zaprto območje znotraj računalnika) in se prepričajo o njihovem pravilnem delovanju, brez posledic za podatke ali delovanje samega sistema.

Avast! AntiSPAM modul uspešno rešuje nadlogo neželene pošte in omogoča večjo produktivnost, učljiv požarni zid, blokada spletnih strani in starševski nadzor pa so elementi, ki jih uporabniki še kako cenijo.

avast! Business Protection ni izbirčen program, saj varuje računalnike z operacijskim sistemom XP, Vista, Windows 7 in strežniške različice Microsoft Windows Server 2003, Windows Server 2008/R2, Windows SBS 2011, Microsoft Exchange server 2003/2007/2010 in Microsoft Sharepoint Server 2003/2007/2010. Da je uporaba avast! Business Protection še lažja in še bolj prijazna do uporabnika, je uporabnikom na voljo tudi forum v slovenskem jeziku.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem M & M d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri M & M d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem M & M d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več