Igre
15.07.2010 13:49

Deli z drugimi:

Share

Assassin’s Creed III v oblakih, a ne pred 2011?

Assassins Creed 2
Assassins Creed 2

Ko je konec leta 2007 prišel na trg prvi špil pod imenom Assassin’s Creed je doživel precej topel sprejem med igričarji, četudi njegova kvaliteta ni bila najbolj blesteča. Toda to ni ustavilo avtorjev, da ne bi nadaljevali sago in očitno bo Assassin’s Creed več kot le trilogija, kajti v oblakih je že igra, ki bo nasledila prihajajoči Brotherhood.

Kot veste je Assassin’s Creed: Brotherhood še vedno globoko v razvoju in tako bo tudi ostalo, vse tja do novembra, ko ga bomo lahko pobrali iz prodajnih polic. Toda, kot že zgoraj omenjeno, Ubisoft razmišlja že o razvoju naslednika, Assassin’s Creed III.

Za sedaj so bili avtorji precej skrivnostni o Assassin’s Creed III in še vedno so, a v nedavnem intervjuju s igričarsko spletno stranjo GamerZines, so izdali, da imajo o tej igri že dlje časa načrte. Kot prvo nam bodo v Assassin’s Creed III navrgli novega protagonista, kot tudi nov kraj in čas dogajanja.

Datum izida, seveda v tem trenutku še ni znan, toda po besedah vodje projekta ga ne bomo učakali pred koncem leta 2011.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ubisoft igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več