Življenjski slog
18.10.2024 13:10

Deli z drugimi:

Share

Ta meme kovanec bo po napovedih leta 2024 presegel Shiba Inu

Novi decentralizirani meme kovanec je zavzel trg. Imenuje se Flockerz (FLOCK) in naj bi leta 2024 zaradi svoje decentralizirane avtonomne borze Vote-to-Earn (DAO) in trenutne nizke cene prehitel Shiba Inu.

Flockerz do 100x donosa v sezoni meme kovancev po mnenju analitikov

ClayBro je priznani kriptoanalitik, ki je znan po tem, da je zgodaj napovedal nešteto projektov z visokim potencialom. Pravkar je objavil bombastično napoved, da se bo Flockerz povečal za 100-kratno rast.

Analitik je večkrat izrazil tudi bikovske misli o Shiba Inu, vendar so njegova pričakovanja precej nižja od 100-kratnega povečanja, ki ga napoveduje za Flockerz.

„Sezona meme kovancev se pripravlja na pravo eksplozijo in ljudje so pripravljeni zaslužiti ogromno denarja,“ je dejal.

Nadaljeval je: „Med bikovskim trgom ni pomembno, kaj kupite – cene se dvignejo -, toda FLOCK bi lahko doživel 10-, 50-, 100-kratne dobičke, ko se bo pojavil FOMO rally. “

ClayBro predvideva, da bo Flockerz prehitel druge meme kovance predvsem zaradi svojega novega primera uporabe. 

Medtem ko večina meme kovancev temelji zgolj na skupnosti in memetiki, Flockerz daje imetnikom popoln nadzor. 

Obiščite predprodajo Flockerz

Kako Flocktopia spreminja kriptovalute

Flockerz s svojim sistemom FlockTopia DAO narekuje tempo za meme kovance. Večino meme kovancev vodijo centralizirane ekipe, ki sprejemajo vse ključne odločitve o prihodnosti projekta.

To je pomembna pomanjkljivost – poglejte samo Pepe leta 2023, ko so člani ekipe rouge iz zakladnice skupnosti ukradli 15 milijonov dolarjev.

Ne pozabite, da je Pepe eden najbolj uglednih in dragocenih meme kovancev, zato si lahko predstavljate, kako lepljive so stvari pri manjših projektih. Flockerz ima odgovor: vse bo nadzorovala skupnost.

This meme coin is predicted to outperform Shiba Inu in 2024 - 1

Zgodba o „decentraliziranem meme kovancu“ se je v zadnjem času zelo razmahnila, saj so žetoni „skupnostnega prevzema“, kot je First Neiro na Ethereumu, postali eni najbolj vročih na trgu.

Flockerz pa gre še dlje, saj imetnikom žetonov FLOCK omogoča, da sodelujejo pri vseh odločitvah o prihodnosti projekta.

FLOCK je žeton za upravljanje, ki uporabnikom omogoča dostop do DAO FlockTopia, kjer se bodo sprejemale odločitve o zadevah, kot je upravljanje projektne blagajne.

Vendar je to še več: uporabniki bodo za sodelovanje v DAO prejeli tudi plačilo.

Predstavljajte si, da pomagate oblikovati prihodnost svojega najljubšega meme kovanca in za to zaslužite žetone. To je ureditev, ki krepi moč skupnosti, hkrati pa strateško usklajuje spodbude za uporabnike z uspehom projekta.

This meme coin is predicted to outperform Shiba Inu in 2024 - 2

Ugodna cena Flockerz med preprodajo

Z zbiranjem žetonov uporabniki pridobijo več moči v DAO FlockTopia. Ta koncept je usmerjen v nagrajevanje zgodnjih posvojiteljev, tistih, ki so tvegali in se pridružili skupnosti, še preden je bil glavni meme kovanec.

V prihodnosti bodo ti zgodnji posvojitelji imetniki z najdaljšim stažem in zato najbolj razgledani glede najboljše poti projekta. Zato bo Flockerz tem zgodnjim posvojiteljem dal največ žetonov.

To bodo storili na dva načina:

Prvič, v predprodaji bo na začetku največji popust. Recimo, da bo nekdo prvi dan vložil 100 dolarjev. V primerjavi z zadnjim dnem pred koncem predprodaje bo oseba, ki je investirala prvi dan, imela veliko več žetonov in zato veliko večji vpliv.

In drugič, Flockerz ima mehanizem za staking, vendar se bodo nagrade zmanjšale, ko se bo povečal sklad za staking. To pomeni, da bodo najvišje donose od vložkov dosegli tisti, ki bodo čim prej vstopili v sistem.

This meme coin is predicted to outperform Shiba Inu in 2024 - 3

FlockTopia bi lahko spremenila način, kako uporabniki komunicirajo z meme kovanci, in predprodaja ponuja vlagateljem priložnost, da so del tega že od samega začetka.

Predprodaja je še vedno v začetni fazi, saj je do zdaj zbrala le slabih 600 tisoč dolarjev.

Trenutno imajo vlagatelji priložnost, da si prislužijo pomembne nagrade, vendar se skupni znesek zbiranja hitro povečuje, zato svetujemo pravočasno ukrepanje.

Če želite več informacij, obiščite spletno mesto predprodaje Flockerz ali se pridružite skupnosti na X ali se pridružite njenemu programu Telegram za posodobitve.

Obiščite predprodajo Flockerz


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več