Tablični računalniki
05.10.2024 10:40

Deli z drugimi:

Share

Tablični računalnik Oukitel RT3 Pro bomo stežka uničili!

Podjetje Oukitel bo kmalu ponudilo v prodajo nadvse zanimiv tablični računalnik s prodajno oznako RT3 Pro. Ta obeta veliko.
Foto: Oukitel
Foto: Oukitel

Podjetje Oukitel bo kmalu ponudilo v prodajo nadvse zanimiv tablični računalnik s prodajno oznako RT3 Pro. Gre za vsestranski tablični računalnik, ki je dovolj vzdržljiv in prenosen, da omogoča produktivnost tudi izven pisarne. Z vojaško odpornostjo, naprednimi funkcijami za produktivnost in kompaktno obliko je tablični računalnik Oukitel RT3 Pro nedvomno zasnovan tako, da se odlično znajde pod pritiskom današnjega mobilnega poslovanja. Poleg tega se ponaša tudi z izjemno dolgo avtonomijo delovanja.

Tablični računalnik Oukitel RT3 Pro je opremljen z baterijo kapacitete 5.510 miliamper ur. Zanimivi tablični računalnik za prikazovanje slik uporablja nadvse kakovostni 20,8-centimetrski oziroma 8-palčni zaslon visoke ločljivosti. Zaslon z razmerjem stranic 14,4 proti 9 je seveda nadvse odporen na praske in udarce. Za poganjanje operacijskega sistema Android 14 in nameščene programske opreme skrbi zmogljiv osemjedrni mobilni procesor MediaTek G81. Čeprav procesor ni med najzmogljivejšimi, bo ta brez večjih težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Še posebej v navezi s štiri gigabajti sistemskega pomnilnika.

Za zajem sebkov in opravljanje videokonferenc sta na voljo kamero ločljivosti 16 milijonov in osem milijonov slikovnih točk. Preostala strojna oprema obsega še 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Po potrebi lahko tega razširimo s terabajtno pomnilniško kartico. Za polnjenje baterije je na voljo polnilec moči 33 vatov. Vse skupaj pa je zajeto v ohišje debeline 13,9 milimetrov in teže 528 gramov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več